• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić može da bude suspendovan! Vlasnik Finiksa ga namjerno provocirao, a Nikolu čeka kazna?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić bi mogao da propusti petu utakmicu polufinala Zapada protiv Finiksa!

 Nikola Jokić moguća suspenzija zbog sukoba sa vlasnikom Finiksa Izvor: Profimedia

Finiks Sansi su savladali Denver i tako izjednačili na 2:2 u seriji polufinala Zapada, a ceo meč je ostao pod sjenkom incidenta koji se desio kada je vlasnik Finiks Sansa Met Išbija uzeo loptu koja je izašla sa terena i tako iznervirao Nikolu Jokića. Srpski centar mu je oteo loptu, a sada je pod opasnošću da bude suspendovan!

"Namerno ulaženje na tribine osim u slučaju da je to nastavak akcije", je po NBA pravilniku jedan od razloga za suspenziju. U slučaju da se to desi, pri rezultatu 2:2 u seriji i bez Jokića u ključnom petom meču serije Nagetsi bi bili u ogromnom problemu. Zbog toga se u NBA podigla velika buka oko te moguće odluke, ali poznati novinar Kevin O'Konor smatra da je moguće da čelni ljudi NBA odluče da ga suspenduju!

"Novinari TNT-a su upravo pitali da li će Nikola Jokić biti suspendovan za petu utaimicu. Zvaničnici kluba se takođe pitaju isto jer po pravilima igrač mora da bude izbačen jer je ušao na tribine. Jokić je tehnički samo otišao pored terena tako da ima mjesta za interpretaciju. Saznaćemo u ponedjeljak", napisao je on. 

Ipak u komentarima je bilo mnogo bijesa zbog mogućnosti ovakve odluke, a jedan od komentatora je istakao da je Met Išbija znao šta radi.

"Išbija je tačno znao šta radi jer je spriječio kontru tako što je uzeo loptu i napravio haos. NBA ne bi smjela da ohrabruje takvo smeće. Ranije su rekli Kjubanu da to prestane da radi", napisao je jedan od komentatora. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC