• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Finiksa se smijao Jokiću! Gazda "ukrao" loptu i iznervirao Nikolu: "Ma nek daje 50 poena koliko hoće..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić i Devin Buker su imali već jedan sukob na terenu, a sada je zvijezda Finiksa prokomentarisala i njegov nastup, kao i sukob sa gazdom kluba.

 Devin Buker se smijao Nikolu Jokiću Izvor: Youtube/House of Highlights

Nikola Jokić je prethodne noći odigrao najbolju utakmicu u karijeri pošto je ubacio 53 poena Finiksu, međutim to nije bilo dovoljno Denveru da bi slavili na gostovanju. Meč su obilježile sporne sudijske odluke - kako na terenu, tako i van njega - pošto je Jokić u jednom trenutku bio u klinču sa navijačem, odnosno vlasnikom Finiksa, gdje je dobio čak i tehničku. Njih dvojica su se otimali za loptu, poslije čega je Jokić kažnjen, a sve to bilo je smiješno i Devinu Bukeru.

Najbolji igrač Finiksa u ovom plej-ofu se na konferenciji za medije čak i nasmijao zbog onoga što je uradio Met Išbija, odnosno zahvalio se vlasniku kluba što im je donio jedan poen na meču u kome je svaki bio važan (129:124), dok bi čak njegova gluma mogla da donese suspenziju Somborcu!?

"Vidio sam... Donio nam je poen ha-ha. Odradio je svoj posao. Nisam još vidio snimak, ali vidio sam da ga je Jokić srušio, vidjećemo šta će se još tu desiti", rekao je Devin Buker na konferenciji za medije, dok je na terenu prokomentarisao i učinak srpskog košarkaša: "To je teško, ili daje poene ili uključi saigrače. Nekada i oboje. Teško ga je zaustaviti... Ali, može da ima 50 poena koliko god hoće, dok god mi pobjeđujemo".

Podsjetimo, Devin Buker i Nikola Jokić "imaju istoriju" pošto su se već jednom sukobili na terenu, kada su pale i teške riječi, a čini se da će posljednja dešavanja samo razljutiti srpskog centra koji želi da sa svojim timom dođe do treće pobjede u Denveru, kako bi bili na korak od plasmana u finale Zapada.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC