• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL! Nikola Jokić u klinču sa vlasnikom Finiksa: Mislio da je navijač, oteo loptu, a odluka sudija šokirala! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je iz svega izvukao deblji kraj iako je opravdano od njega što je burno reagovao na potez vlasnika Finiksa koji je oteo loptu.

 Nikola Jokić gurnuo vlasnika Finiksa u NBA Izvor: Twitter/The Athletic

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći najbolju partiju u karijeri, međutim ni 53 poena nisu bila dovoljna da bi Denver savladao Finiks. Na kraju je Finiks slavio 129:124 i tako je rezultat u seriji izjednačen na 2:2, međutim mnogo će se pričati o kontroverzama koje smo vidjeli na meču. Tako je u finišu Jokić izgubio sudijsko podbacivanje zbog toga što arbitri nisu vidjeli faul Diandrea Ejtona, ali ne samo to...

Nikola Jokić je krajem prvog poluvremena dobio tehničku grešku zbog "obračuna" sa jednim navijačem za koga se ispostavilo da je zapravo vlasnik Finiksa. I zbog toga su mu sudije progledale kroz prste, pa je umjesto Meta Išbije kažnjen Nikola Jokić!? Toliko o poštovanju za dvostrukog MVP-a.

Poslije jednog duela, lopta je otišla van terena, a onda je Met Išbija uhvatio u ruke. Nikola Jokić je prišao u želji da uzme loptu, i zaista zašto bi bila kod nekoga iz publike, na šta je vlasnik burno reagovao. Počeo je da štiti loptu i potom ga je Nikola Jokić odgurnuo, što je Išbija iskoristio da "flopuje". U tom trenutku nije ni znao da se gura sa vlasnikom Finiksa, milijarderom, da bi ga potom sudije obavijestile da moraju da mu daju tehničku grešku.

Pogledajte nevjerovatnu situaciju sa utakmice koja je Finiksu donijela jedan poen, što dovoljno govori o besmislenosti pravila i načinu na koji NBA liga ne štiti svoje zvijezde. Zašto bi vlasnik imao veća prava od ostalih navijača kraj terena, to se zapitao i Nikola Jokić poslije utakmice i "pecnuo" ligu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC