Košarka

Zoran Savić psovao i Nebojšu Čovića: Objavljeno zbog čega je direktor Partizana kažnjen!

Autor Dragan Šutvić

ABA liga objavila je sve detalje incidenta koji je napravio sportski direktor Partizana Zoran Savić.

Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Partizana Zoran Savić nije mogao da bude prisutan u hali u ponedheljak, na utakmici protiv Studentskog centra, jer je vređao sudiju Dragana Porobića poslije drugog meča te serije, u hali "Morača" u Podgorici i tom prilikom pominjao i predsjednika Crvene zvezde Meridianbet, Nebojšu Čovića.

Sudije Josip Radojković, Mario Majkić i Dragan Porobić naveli su ovo u izvještaju: "Po završetku utakmice, nakon odlaska prema sudijskoj svlačionici (u tunelu i hodniku) sačekao nas je gospodin Zoran Savić i verbalno napao Dragana Porobića uz niz psovki (j... mater, p... materina, j**o te Čović i ti njega, vidjećeš ti"). Moguću dalju konverzaciju spriječio je kolega Josip Radojković, stavši ispred njega. Sve ovo mogu potvrditi i potvrđuju moje kolege", navedeno je .

U izvještaju disciplinskog sudije objavljenom na sajtu ABA lige navedeno je i šta je o tome napisao delegat meča, Milorad Pantović.

"Sudije su prijavile sportskog direktora KK Partizan Zorana Savića, koji ih je poslije utakmice u hodniku verbalno pogrdnim riječima vrijeđao. Psovke su bile upućene sudiji Porobiću. Ja sam za to vrijeme ostao kod zapisničkog stola i završavao administraciju".

Partizan je pobijedio i u toj utakmici i u sinoćnjoj (ponedjeljak) "majstorici" i tako se plasirao u polufinale ABA lige, u kojem će igrati protiv Cedevita Olimpije, najvjerovatnije od nedjelje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!