• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci sele Pantera iz Partizana! Kapiten crno-bijelih napušta Beograd - biće glavni igrač Atamanu u Panatinaikosu?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Grčki tim neće žaliti novca da nakon nekoliko uzalud bačenih sezona sada oformi tim za vrh Evrolige!

 Kevin Panter želja Ergina Atamana u Panatinaikosu Izvor: MN PRESS

Završila se sezona u Evroligi, a odmah počinje sljedeća - ako ne na terenu, onda bar na tržištu gdje će biti nikada zanimljivije. Pošto se očekuje da Partizan i Crvena zvezda i naredne sezone budu dio evropske elite, u Beogradu će se praviti jaki timovi. Ipak, ima ekipa koje žele da odvedu neke od najboljih igrača srpskih timova, pa se tako ponovo priča o Kevinu Panteru i Panatinaikosu!

Američki bek tema je dana u grčkim medijima, koji otkrivaju detalje o njegovom transferu u Atinu. Košarkaš koji je već tri mandata proveo u grčkoj košarci, a između ostalog igrao i za crveno-bijele iz Pireja, sada je velika želja Panatinaikosa, koji je spreman svašta da mu ponudi ovog ljeta. Plata će, tvrde Grci, biti veća od 1.500.000 koliko trenutno zarađuje u Partizanu!

Kevin Panter je prvi izbor Ergina Atamana za narednu sezonu prenosi grčka "Gazzetta". Partizanov kapiten se nakon impresivne sezone u Evroligi nametnuo najvećim i najbogatijim klubovima u Evropi, pa ni ne čudi što mediji iz Atine imaju informacije da je Panatinaikos ozbiljni zagrizao za bivšeg košarkaša Olimpijakosa i Crvene zvezde. 

Američki bek je imao odličnu sezonu u Evroligi sa 16,1 poenom, 2,5 asistencije, 2,1 skokom i odličnih 44 odsto u šutu za tri poena. Zato ga Ataman, koji je poznat kao čovjek koji je voli da eksperimentiše i uglavnom se oslanja na suvi kvalitet. Zbog toga bi kontroverznog Janakopulosa mogao da ubijedi da pobijedi konkurenciju i kapitenu Partizana ponudi više od 1.5 miliona po sezoni!

Kako prenose grčki mediji, Ataman je u prethodnom periodu imao i druge ideje od kojih je odustao iz različitih razloga. Navodno, Fakundo Kampaco nije bio realna želja jer je već dogovorio uslove sa Real Madridom za narednu sezonu, dok su dešavanja sa F4 u Kaunasu pokazala da će teško uspjeti da obezbijede potpise Majka Džejmsa i Marija Hezonje. Na listi želja grčkog kluba nalaze se još Luka Vildoza i Rodrik Bobua, kojeg je Ataman prethodnih godina trenirao u Efesu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC