• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Zvezda zajedno u Areni! Vječiti ponovo u istom domu - čeka se još samo Evroliga!

Autor Dragan Šutvić

Vječiti rivali sljedeće sezone će igrati u istoj dvorani - Štark areni.

 crvena zvezda i partizan u areni Izvor: MN PRESS

Slejdeće godine će i Partizan i Crvena zvezda Meridianbet igrati u Štark areni! Nakon što je selidbu Zvezde na Novi Beograd još prije mjesec dana najavio predsjednik crveno-bijelih Nebojša Čović, oglasio se i prvi čovjek crno-bijelih Ostoja Mijailović i potvrdio da ekipa Željka Obradovića ostaje u svom domu.

"Juče smo imali sastanak sa menadžmentom Štark arene i na tom sastanku je potvrđeno ono što smo i znali. Partizan ima ugovor na još tri godine i taj se ugovor poštuje sa obje strane. Igramo plej-of ABA lige u Areni i naredne sezone će ona biti naš dom. Tu nikakve dileme nije ni bilo. Niti kao što se govorkalo po kuloarima mi Areni išta dugujemo, već sve svoje obaveze izmirujemo na vrijeme, niti Arena nama na bilo koji način ne izlazi u susret. Do sada se oko termina odigravanja mečeva ABA lige nismo oglašavali, jer se ti termini nisu ni znali zbog našeg učešća u četvrtfinalu Evrolige", rekao je Mijailović za Telegraf.

Mijailović je na taj način zaključio nagađanja o eventualnoj selidbi crno-bijelih, nakon što je bilo nagađanja da bi mogli da prijave i Ljubljanu kao svoj domaći teren za finalnu seriju plej-ofa ABA lige ove sezone. Predsjednik Partizana rekao je da zahvaljuje rukovodstvu Štark arene i izrazio je nadu da će saradnja biti još bolja u narednom periodu.

"Želim da se zahvalim menadžmentu Arene na izvanrednoj saradnji koju imamo do sada i siguran sam da će ta saradnja biti još bolja. Pokazali smo ove godine da je naša najveća dvorana mjesto sa kog smo slali najljepšu košarkašku sliku u Evropi", rekao je Mijailović.

Selidbu Crvene zvezde Meridianbet iz hale "Aleksandar Nikolić" u Štark arenu najavio je Nebojša Čović sredinom marta.

"Mi samo tražimo iste uslove. Da država za nas ima razumijevanja narednih šest godina. Da za nas Arena na Novom Beogradu ima iste cijene kao za Partizan, jer ćemo slejdeće sezone preći i sa mlađim i seniorskim timom u Arenu. Koliko znam ni Arena ni Pionir nisu vlasništvo ni Zvezde ni Partizana pa moramo imati iste uslove", rekao je tom prilikom predsjednik crveno-bijelih.

Sada se samo očekuje odluka Evrolige o pozivnicama za narednu sezonu, jer nedjeljama i mjesecima djeluje izvjesno da će beogradski "vječiti" zajedno igrati i sljedeće sezone u eliti, bez obzira na to ko će biti šampion ABA lige, a pogotovo poslije odustajanja Gran Kanarije. Uz njih se među potencijalnim dobitnicima vajld-kard pozivnice ističe i Virtusovo ime, mada bi ipak za sve trebalo sačekati zvaničnu potvrdu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC