• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijali smo za Partizan u Evroligi! Luka Vildoza iznenadio mnoge: "Oni nisu to zaslužili"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luka Vildoza je poslije meča protiv Budućnosti pričao o Crvenoj zvezdi, Partizanu, ABA i Evroligi...

 Luka Vildoza o Crvenoj zvezdi i Partizanu u Evroligi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Meridianbet deklasirala je Budućnost u "Pioniru" i povela u polufinalu ABA lige (93:55). Došla je na korak do finala, a Luka Vildoza ponovo je pokazao šta zna i umije. Plesao je na parketu i podsjetio na formu koja ga je krasila na početku sezone, pored 10 poena (2/2 za dva, 2/2 za tri), imao je i tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Navijači su njega i Fakunda Kampaca pozdravili posebnim ovacijama i aplauzima. "Dobro se osjećam, srećan sam zbog načina na koji smo igrali, posebno u odbrani gdje nam je Lazić dao ritam, Kampacova energija je zarazna. Ovo je samo jedna utakmica, imamo još prostora za napredak", počeo je Vildoza razgovor sa novinarima.

Srpski tim je blistao, imao je 24 asistencije, pet ukradenih lopti, svi su se upisali u strijelce. "Svi u timu mogu da igraju, imamo 16 igrača, Duško Ivanović radi odličan posao, uključuje sve u igru, srećan sam zbog načina na koji igramo. Ovakva vrsta igre i agresivnost je nešto na čemu smo naporno radili na treninzima. Bentil je takođe odradio odličan posao, vratio se na teren poslije povrede. Znamo šta je naš fokus, neće biti lako protiv Budućnosti."

Drugi meč u seriji igraće se 23. maja, što znači da će između dva meča proći devet dana, a Argentinac je imao posebne pohvale na račun najvećeg rivala. "Ne sviđa mi se što čekamo toliko, ali moramo da čekamo Partizan. Svi znamo šta se dogodilo, uradili su sjajan posao u Evroligi. Nisu zaslužili taj rezultat na kraju, to je život. Srećan sam zbog njih, predstavljali su Srbiju, navijali smo za njih. Sada moramo da ih čekamo, devet dana je mnogo. Moramo da nastavimo da radimo", zaključio je Vildoza.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC