Košarka

SRUŠIO PARTIZAN, SADA DOBIO OTKAZ! Gordić na izlaznim vratima, Mudi već otišao! Amerikanac napustio Igokeu!

Autor Goran Arbutina

Stefan Mudi više nije član Igokee.

Izvor: MN PRESS

Tokom dana pojavila se informacija da će Nemanja Gordić napustiti Igokeu i preći u subotički Spartak,a samo nekoliko sati kasnije novi odlazak, s tim da je ovdje već sve gotovo.

Stefan Mudi i i Igokea raskinuli su ugovor i on više neće igrati za „igose“, potvrdio je klub iz Aleksandrovca.

"Igokea m:tel i Stefan Mudi su sporazumno raskinuli ugovor. Uprava kluba se zahvaljuje Mudiju na doprinosu klubu tokom sezone i želi sve najbolje u nastavku njegove karijere", objavljeno je na sajtu Igokee.

Mudi je stigao ljetos u Laktaše kao prvo pojačanje Igokee u novoj sezoni, a imao je i blistavih i katastrofalnih partija u dosadašnjem dijelu sezone.

Tako je protiv Crvene zvezde i Budućnosti postigao po tri poena, ali je protiv SC Derbija ubacio 30, protiv Zadra 24, a upravfo njegovim poenima u posljednjim trenucima Igokea je savladala Partizan u beogradskoj Areni i napravila jedno od najvećih iznenađenja ove sezone.

Ipak, u Igokei su odlučili da se zahvale Amerikancu na saradnji, pa će on u potragu za novim klubom, a Aleksandrovčani u potragu za novim plejmejkerom, pošto su, kako stoje stvari, ostali već bez dvojice.