• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gordić završio epizodu u Igokei m:tel! Rekorder u ABA ligi potpisuje za Spartak

Veliki transfer mogao bi da završi Spartak iz Subotice jer su zainteresovani za Nemanju Gordića.

 Nemanja Gordić ide u Spartak iz Subotice Izvor: MN PRESS

Nekadašnji košarkaš Partizana i član Igokee m:tel Nemanja Gordić (35) veoma je bližu novog angažmana u srpskoj košarci - on bi uskoro mogao da postane novi plejmejker Spartaka iz Subotice! Veoma ambiciozan tim sa sjevera Srbije želi u svojim redovima iskusnog organizatora igre, a Gordić je jedno od najboljih rješenja na tržištu.

Po informacijama kojima raspolaže portal "BHbasket" Gordić će nakon samo tri i po mjeseca u Laktašima napustiti Igokeu! Vladimir Jovanović najavio je rastanak sa jednim igračem nakon poraza od Mege u ABA ligi i veoma loših nastupa u FIBA Ligi šampiona. To bi mogao da iskoristi Vlade Jovanović i da nekadašnjeg košarkaša Partizana odvede u Suboticu.

Spartak je ove sezone veoma ambiciozan - što govori i dolazak Vlade Jovanovića na klupu tima, a ukoliko bi u 15. kolu košarkaške lige Srbije upisali pobjedu izjednačili bi se sa ekipama Vršca i Zlatibora na drugom mjestu na tabeli. Ispred bi bila samo Vojvodina, koja bi u tom slučaju imala jednu pobjedu više od najbližih pratilaca.

Podsjećamo, Nemanja Gordić je tokom karijere nastupao za Budućnost, rimsku Lotomatiku, Azovmaš, Partizan, Igokeu, Cedevitu, Budućnost, Partizan, Mornar, Kluž i Igokeu, u koju je stigao tokom septembra. Drugi mandat u najboljem klubu Republike Srpske nije išao prema očekivanjima, pa nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine traži novi klub.

Tokom aktuelne sezone ABA lige Nemanja Gordić nastupio je na prvih šest mečeva Igokee i nije imao impresivan utisak. Prosečno je bilježio 5,6 poena uz loš procenat šuta i 3,8 asistencije za gotovo 19 minuta na parketu. Od igrača koji je rekorder ABA lige po postignutim poenima, asistencijama i broju pogođenih šuteva.

Gordić je svojevremeno bio šampion Srbije sa ekipom Partizana (2013. godine), dok je u crno-bijelom dresu osvojio i ABA ligu iste sezone. Taj ponovio je pet godina kasnije kao igrač podgoričke Budućnosti, kada je bio i MVP finalne serije. Sa Partizanom ima još i trofej u Superkupu ABA lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC