Košarka

Ko je prelijepa plavuša? Kaboklo je nije ispuštao iz zagrljaja (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Bruno Kaboklo je sa djevojkom Monikom došao na novogodišnji koktel Partizana.

Izvor: MN PRESS

Partizan je organizovao novogodišnji koktel pred kraj godine, a tamo je najveću pažnju privukla jedna djevojka - Karmen Petrović. Ko je ona? Devojka Bruna Kabokla. Njih dvoje ušli su zajedno na proslavu i skoro sve vrijeme držali su se zajedno. Saigrači su mu prilazili da se jave i popričaju sa njim i njegovom ljepšom polovinom.

Inače, njeno pravo ime je Monika Klisara i ona ima i srpsko porijeklo. Njeni roditelji su se poslije rata u Jugoslaviji preselili u Kanadu i ona je tamo rođena. Porijeklom je sa Balkana i bavi se profesionalnim rvanjem. Nije poznato gdje i kako su se tačno upoznali.

Ako je vjerovati podacima na internetu, Monika je rođena u Zenici, ali na svojim društvenim mrežama ističe tri druge zastave, od kojih nijedna nije zastava Bosne i Hercegovine. Na Instagramu stoje zastave Srbije, Hrvatske i Kanade. Uz to navodi i da ima crni pojas u karateu što je samo dodatna potvrda ljubavi prema sportu. U tom sportu je osvojila i dva srebra na državnim prvenstvima u Kanadi.

Ona je u jednom od ranijih intervjua otkrila da je ime dobila po teniserki Moniki Seleš koja je na teniskim turnirima predstavljala Jugoslaviju i Ameriku. Poslije uspjeha u karateu odlučila je da promijeni sport i da se preseli u svet profesionalnog rvanja. Trenutno je dio kečera, takozvanog "WWE", ali je u Razvojnom centru i bori se da dobije ugovor u nekoj od tri najjače organizacije.

Što se Kabokla tiče, on je već sada postao jedan od nezamjenljivih igrača kod Željka Obradovića. Od kada je došao konsolidovao je igru u reketu, mnogo pomaže timu i to se vidi. U Evroligi prosječno bilježi 12,6 poena, 4,3 skoka i pokazao je da je veliko pojačanje. Pogledajte i kako Karmen izgleda:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!