• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je prelijepa plavuša? Kaboklo je nije ispuštao iz zagrljaja (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Bruno Kaboklo je sa djevojkom Monikom došao na novogodišnji koktel Partizana.

 bruno kaboklo sa djevojkom na novogodišnjem koktelu Izvor: MN PRESS

Partizan je organizovao novogodišnji koktel pred kraj godine, a tamo je najveću pažnju privukla jedna djevojka - Karmen Petrović. Ko je ona? Devojka Bruna Kabokla. Njih dvoje ušli su zajedno na proslavu i skoro sve vrijeme držali su se zajedno. Saigrači su mu prilazili da se jave i popričaju sa njim i njegovom ljepšom polovinom.

Inače, njeno pravo ime je Monika Klisara i ona ima i srpsko porijeklo. Njeni roditelji su se poslije rata u Jugoslaviji preselili u Kanadu i ona je tamo rođena. Porijeklom je sa Balkana i bavi se profesionalnim rvanjem. Nije poznato gdje i kako su se tačno upoznali.

Ako je vjerovati podacima na internetu, Monika je rođena u Zenici, ali na svojim društvenim mrežama ističe tri druge zastave, od kojih nijedna nije zastava Bosne i Hercegovine. Na Instagramu stoje zastave Srbije, Hrvatske i Kanade. Uz to navodi i da ima crni pojas u karateu što je samo dodatna potvrda ljubavi prema sportu. U tom sportu je osvojila i dva srebra na državnim prvenstvima u Kanadi.

Ona je u jednom od ranijih intervjua otkrila da je ime dobila po teniserki Moniki Seleš koja je na teniskim turnirima predstavljala Jugoslaviju i Ameriku. Poslije uspjeha u karateu odlučila je da promijeni sport i da se preseli u svet profesionalnog rvanja. Trenutno je dio kečera, takozvanog "WWE", ali je u Razvojnom centru i bori se da dobije ugovor u nekoj od tri najjače organizacije.

Što se Kabokla tiče, on je već sada postao jedan od nezamjenljivih igrača kod Željka Obradovića. Od kada je došao konsolidovao je igru u reketu, mnogo pomaže timu i to se vidi. U Evroligi prosječno bilježi 12,6 poena, 4,3 skoka i pokazao je da je veliko pojačanje. Pogledajte i kako Karmen izgleda:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC