Košarka

OGLASIO SE KEVIN PANTER! Misteriozna poruka kapitena Partizana na društvenim mrežama!

Autor Bojan Jakovljević

Američki košarkaš Kevin Panter nije mnogo toga želio da kaže porukom.

Izvor: MN PRESS

Da li kapiten Partizana Kevin Panter ostaje u klubu? Prvo je stigla informacija da je Amerikanac sa srpskim pasošem dogovorio uslove sa Makabijem iz Tel Aviva, zatim je njegov agent Hris Papadopulos to demantovao, a na kraju je stigao i komentar samog igrača. Istina, iz njega ne može da se sazna mnogo toga.

Na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru, Kevin Panter je u toku haosa objavio samo emodži kačketa, odnosno "cap". Ta riječ se na engleskom izgovara isto kao skraćenica za riječ kapiten, pa je moguće da Panter objašnjava da ostaje u Beogradu! Takođe, u američkom slengu "cap" znači i laž, pa nam ostaje da vidimo za koju od dvije vijesti bi Kevin Panter mogao da nam signalizira da je lažna! Poruka bi mogla da bude dvosmislena, a mogla bi i da nema nikakve veze sa napisima u srpskim medijima ovog ponedjeljka.

Pogledajte njegovu objavu:

Za veoma kratko vrijeme Panter je sakupio gotovo hiljadu lajkova, uz blizu dvije stotine retvitova, a brojni navijači Partizana ostavili su komentar ispod njegove objave. Uglavnom su to poruke podrške kapitenu Partizana, koji će po svemu sudeći i četvrtu godinu u nizu nositi crno-bijeli dres.

Podsjećamo, Kevin Panter je prethodnog ljeta potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, nakon što mu je istekao prvi dvogodišnji ugovor koji je imao sa crno-bijelima. Iako su se interesovali Barselona i Panatinaikos, bek je riješio da ostane u timu Željka Obradovića, a to će gotovo izvjesno biti slučaj i pred novu sezonu.

(MONDO/D. N.)