• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni Varda udario po Kevinu Panteru: "Nemoj više, molim te... Daj nekom drugom!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji košarkaš ponovo kritikuje kapitena Partizana Kevina Pantera.

 Ratko Varda kritikuje Kevina Pantera Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana sedmi put u nizu poraženi su od Crvene zvezde, a u finalu domaćeg prvenstva gube 1:0 jer su crveno-bijeli slavili u hali "Aleksandar Nikolić". Kevin Pnater je meč završio sa 12 poena, uz šut 3/6 za dva i 2/5 za tri. To je bilo dovoljno da se nađe na udaru kritika nekadašnjeg košarkaša Ratka Varde!

Legendarni centar Partizana i brojnih drugih klubova i u prethodnom periodu kritikovao je igre najskupljeg igrača Partizana, a sada se ponovo oglasio na Instagram "storiju". Uz stiker "Tebi je život dao sve, a meni Kevin Panter je", Varda je imao poruku koja bi mogla da pogidne prašinu u košarkaškoj javnosti. "Nemoj više da nam daješ, molim te... Daj nekom drugom malo!", napisao je Varda, kao da želi da Kevin Panter napusti klub na kraju sezone.

Panter je prethodnog ljeta bio blizu odlaska iz Partizana pošto su za njegove usluge bili zainteresovani Panatinaikos i Barselona, ali je ostao u Beogradu i produžio ugovor sa crno-bijelima. Ipak, kapiten nije odigrao sezonu u skladu sa očekivanjima, bilo je nekih loših partija u ključim dijelovima takmičarske godine, pa postoje navijači Partizana koji smatraju da je vrijeme za rastanak.

Među njima je i Varda, koji je nedavno Pantera nazvao najgorim igračem u istoriji Partizana. Objasnio je da je u poređenju sa platom i ulogom u timu Kevin igrač koji je najmanje pružio crno-bijelima! Slabija forma Pantera, koji je u Evroligi bilježio 15 poena, 2,6 skoka i 2,6 asistencije na meču, jedan je od razloga zbog kojih se crno-bijeli nisu domogli doigravanja u elitnom košarkaškom takmičenju u Evropi.

(MONDO, D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC