• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odlazimo uzdignute glave!" Aleksa Avramović: Bili smo u hendikepu, nećemo se predati!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksa Avramović i Dejan Davidovac dali su svoje komentare poslije utakmice Crvene zvezde i Partizana.

 Dejan Davidovac i Aleksa Avramović o vječitom derbiju Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Vidjeli smo mnogo bure nakon još jednog vječitog derbija u košarci. Crvena zvezda je u prvom meču finala Superlige Srbije savladala Partizan 89:88, a oba trenera su poslije utakmice govorila o suđenju. Željko Obradović se žalio na kriterijum u vezi sa igrom Kevina Pantera, a Janis Sferopulos na pritisak na sudije od strane rivala.

Sa druge strane košarkaši su pričali o samoj utakmici. Aleksa Avramović se obratio sa strane Partizana i istakao da tim ima problem zbog nedostatka visokih igrača u sastavu. 

"Dobra košarkaška predstava, bili smo u hendikepu sa visokim igračima i povredom Smajlija koja se vidjela. Nije mogao da nam pomogne onako kako može. Uprkos svemu, igrali smo hrabro... Odlučila je jedna lopta i opet otišla na njihovu stranu. Oni su mentalno ispred nas što se tiče tih pobjeda. Nećemo pasti, nećemo se predati, mislim da možemo da preokrenmo ovo. Odlazimo sa glavom uzdignutom, pred našim navijačima imaćemo drugu priču", rekao je Avramović. 

Sa crveno-bijele strane se obratio Dejan Davidovac. On je sa 23 poena bio najefikasniji na meču, ali nije želio da govori o svom individualnom učinku.  

"Možda nismo bili u najjačim sastavima, ali smo odigrali dobru utakmicu i mi i oni. Svakako veoma bitna pobjeda za nas, idemo dalje... Ja volim da igram ovakve utakmice bez obzira da li je Partizan rival ili neko drugi. U drugom poluvremenu smo imali dobru odbranu i to je generalno presudilo ovaj meč", rekao je Davidovac. 

Dobio je i pitanje kako izbjeći neizvjesne završnice protiv Partizana. 

"Teško je igrati protiv Partizana, derbi ne zavisi samo od nas. Detalji odlučuju, tako je bilo više puta, bez obzira u kojim sastavima su ekipe", smatra krilni košarkaš Crvene zvezde. 

Sljedeća utakmica igra se u srijedu 5. juna od 20 časova u "Beogradskoj areni", a Partizan će ovoga puta biti domaćin. Crno-bijeli će igrati da produže sezonu i ovu seriju, a Crvena zvezda za titulu. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC