• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KEVIN PANTER OSTAJE U PARTIZANU! Oglasio se agent košarkaša: "Totalna neistina!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Američki košarkaš će i četvrtu sezonu u nizu igrati za Partizan.

 Kevin Panter ostaje u Partizanu Izvor: MN PRESS

Kapiten Partizana Kevin Panter neće promijeniti sredinu ovog ljeta, istakao je njegov agent! Iako se u ponedjeljak uveče u srpskim medijima pojavila informacija da je sve dogovoreno između Makabija iz Tel Aviva i američkog košarkaša koji ima i srpski pasoš, ubrzo su stigle drugačije informacije.

Kako je za "Sportal" istakao agent iskusnog beka Haris Papadopulos, odlazak Kevina Pantera iz Partizana je "totalna neistina". Iz tih riječi je jasno da će se nastaviti ugovor srpskog kluba i aktuelnog kapitena, odnosno da će Kevin i četvrtu sezonu u nizu braniti crno-bijele boje, u timu Željka Obradovića.

Panter je u Partizan stigao u ljeto 2021. godine, pred početak sezone u kojoj su beogradski crno-bijeli igrali Evrokup, a zajedno su prešli ogroman put. Druga Panterova sezona bila je posebno uspješna i za klub i za igrača - Amerikancu vjerovatno najbolja u karijeri, a Partizan je osvojio ABA ligu poslije dugog posta i plasirao se u četvrtfinale Evrolige gdje je igrao spektakularne mečeve protiv Real Madrida.

I na početku tek nedavno završene sezone Partizana pričalo se o odlasku kapitena Kevina Pantera. Tada su za bivšeg igrača Virtusa, Olimpijakosa, Crvene zvezde i Olimpije iz Milana bili zainteresovani Barselona i Panatinaikos. Djelovalo je da se bliži rastanak jer Kevin Panter nije imao ugovor sa Partizanom, ali je on odlučio da potpiše novu dvogodišnju saradnju. Poslije riječi njegovog agenta čini se da će ugovor u Beogradu odraditi do kraja.

(Sportal/MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC