• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panter trenira najviše, a svi znamo kakav je igrač! Sjeo pored Nedovića i rekao: Učiću djecu da budu kao Kevin!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić otkrio da će djecu učiti da budu kao Kevin Panter.

 Danilo Anđušić hvali Kevina Pantera Izvor: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić ovog ljeta po prvi put organizuje šuterski kamp za najmlađe košarkaše, a promociji kampa prisustvovalo je i nekoliko njegovih kolega sportista. Dok su pored njega bili supruga Ivana, brat Luka, prijatelj i rival Nemanja Nedović, bivša košarkašica Sonja Vasić i ostali Danilo je ispričao i da je Kevin Panter primjer o kojem će pričati djeci!

Pošto će tokom ljeta raditi sa klincima koji žele mnogo da nauče o košarci, Danilo Anđušić će im kao svijetli primjer navoditi kapitena Partizana - igrača koji prvi dolazi u halu i posljednji odlazi iz nje, a na kritike odgovara sjajnim partijama na terenu.

"U posljednje dvije godine iz Partizana, stvarno, Kevin Panter. Znam da je ovo sezone mnogo ljudi osporavalo njegov kvalitet, bilo je raznih komentara. On je na tom nivou već dugi niz godina, vrhunski je igrač. Impresionirao me njegov pristup samom treningu, utakmicama, uvijek je prvi u hali, posljednji izlazi, trenira najviše bez obzira što svi znamo kakav je igrač. Taj mentalitet je ostavio poseban utisak. Pored svih pritisaka koje je imao i nekih loših partija, način na koji je izlazio iz svega toga i pružao na terenu je nevjerovatan. Njega bih izdvojio u odnosu na posljednje dvije godine", rekao je Anđušić.

Kevin Panter je u karijeri nosio dres Lavrija, Antverpena, Radoma, AEK-a, Virtusa, Olimpijakosa, Crvene zvezde, Olimpije iz Milana i Partizana u koji je stigao prije tri sezone. Iskusni Amerikanac pojačao je beogradske crno-bijele kao jedno od prvih pojačanja nakon povratka Željka Obradovića, a trenutno je i kapiten srpskog tima.

Danilo Anđušić je sve spremio za svoj prvi šuterski kamp, koji će biti održan u Kovilovu od 1. do 13. jula. Nema sumnje da će mladi košarkaši moći mnogo da nauče, a možda se među "gostima" pojavi i Kevin Panter koji bi mogao da održi niz lekcija o šutu.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC