• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan zajedno u Evroligi! Pozivnice stigle u Beograd, postoji samo jedan uslov

Srpski timovi će ponovo igrati u Evroligi, ukoliko to žele.

 Zvezda i Partizan ponovo u Evroligi Izvor: MN PRESS

Evroliga je odlučila - i treću godinu u nizu dva srpska tima će igrati protiv najboljih evropskih klubova. Postoji samo jedan uslov, ali deluje da su Crvena zvezda i Partizan spremni da ga ispune. Srpski klubovi će morati da plate po milion evra za učešće u narednoj sezoni elitnog klupskog takmičenja u Evropi.

Kako prenosi "MeridianSport", srpski klubovi su dobili specijalne pozivnice, a sada od njih zavisi da li žele da učestvuju. Kako smo u prethodnom periodu sa obje strane grada dobijali signale da se klubovi pripremaju za narednu sezonu Evrolige, gotovo da nema dileme da će Crvena zvezda i Partizan platiti po milion evra za takmičenje protiv najboljih timova na kontinentu.

Od ranije se zna da specijalna pozivnica košta 750.000 evra, dok su preostalih 250.000 evra naknade za angažovanje sudija tokom čitave sezone. Jasno da crveno-bijelima i crno-bijelima to neće biti preveliki izdatak, jer su još tokom prethodnih mjeseci obaviješteni o iznosi koji će morati da izdvoje za takmičenje u Evroligi.

Srpski klubovi imaju rok od nekoliko dana da se izjasne, a zatim će na sastanku borda Evrolige biti odlučeno koji su sve timovi učesnici Evrolige za narednu sezonu. Podsjećamo, Crvena zvezda je imala prednost zbog osvajanja regionalne lige, a Partizan se veoma dobro kotirao u grupi timova koji nemaju obezbijeđenu licencu za narednu sezonu. Pored beogradskih vječitih rivala u toj grupi timova su još i Valensija, Virtus i Alba.

(Meridiansport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC