Košarka

Jokić je u Srbiji, a sa njim je i Bogdanović! Isplivala fotografija - evo gdje je Nikola odveo Bogdana (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Prijatelji van terena, a na njemu saigrači i vođe reprezentacije Srbije!

Izvor: X/arenasport_tv

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović zajedno provode vrijeme prije početka priprema za učešće na Olimpijskim igrama, na kojima će igrati obojica. Prijatelji iz ranijih akcija reprezentacije i iz NBA lige ovog vikenda su u Somboru, Nikolinom rodnom gradu, gdje zajedno prate, naravno, konjičke trke na tamošnjem hipodromu.

Nikola Jokić je prethodne nedjelje proveo odmarajući uz svoje konje na trkama u Skandinaviji, a sa prijateljima i rođacima viđen je i na Tari, gdje se odmarao na raftingu. Sada je u rodnom gradu i tamo uz najbliže "puni baterije" za početak priprema ekipe Svetislava Karija Pešića za najveće košarkaško takmičenje na svijetu, na kojem će Srbija imati izrazito jak tim - a predvodiće ga upravo Jokić i Bogdanović. 

Poznato je da Jokić rado dovodi svoje prijatelje na konjičke trke u Sombor, pa je prošle godine na tamošnjim tribinama bio zajedno sa američkom NBA zvijezdom i saigračem iz Denvera, Eronom Gordonom. Takođe, zna se i da je kompletna delegacija Denvera, na čelu sa trenerom Majklom Melounom, vlasnicima tima i operativcima pretprošle godine došla u Sombor da donese Nikoli MVP nagradu.

(MONDO - M. Š.)