Košarka

Delije poslije Benfike najavile derbi: Igrači došli do tribine, a onda se čula prozivka za Partizan

Navijači Crvene zvezde spremni su za "vječiti derbi" sa Partizanom.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je poražena na startu Lige šampiona od Benfike 2:1 (2:0) na svom terenu, a navijači su nakon meča pozdravili svoje ljubimce i djelovalo je da su bili zadovoljni nastupom tima na otvaranju eltinog takmičenja. A nakon Lige šampiona nema odmora, pošto slijedi "vječiti derbi" u ponedjeljak. 

Crvena zvezda ide u goste Partizanu od 19 časova, a navijači su itekako svjesni toga. Pozvali su najvatreniji navijači Crvene zvezde igrače do sjeverne tribine poslije meča sa Benfikom, a onda su zapjevali nekoliko pjesama kojima su "bockali" vječitog rivala. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Što se tiče Superlige za sada je Crvena zvezda prva na tabeli sa 19 bodova iz sedam mečeva. Imali su izabranici Vladana Milojevića samo jedan remi do sada, a iza njih se sa bodom manje, ali i odigranom utakmicom više nalaze OFK Beograd i Mladost iz Lučana. 

Što se tiče Partizana, situacija je daleko od dobre. Crno-bijeli su na startu sezone ispadali redom iz Evrope - od Dinamo Kijeva iz Lige šampiona, od Lugana u Ligi Evrope i od Genka u Ligi konferencija. U Superligi su tek sedmi sa 11 bodova iz šest mečeva. Posljednja tri meča nemaju pobjedu, remizirali su sa IMT-om i Vojvodinom 0:0 i izgubili su od OFK Beograda 3:2.