• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Liga šampiona uživo Crvena zvezda Benfika prenos livestream
 Liga šampiona uživo Crvena zvezda Benfika prenos livestream

Zvezda izgubila na startu Lige šampiona: Predugo se oporavljala od šoka, pa joj isteklo vrijeme!

Crvena zvezda je poražena protiv Benfike na startu Lige šampiona 2:1.

 Liga šampiona uživo Crvena zvezda Benfika prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda izgubila je od Benfike 2:1 na startu sezone u Ligi šampiona. Sve do završnice meča činilo se da Portugalci imaju potpunu kontrolu, da će rutinski do pobjede, a zatim je gol Milsona u 86. minutu napravio "dramu". Zvezda je svim silama probala da dođe do izjednačujućeg gola i prvog boda, ali prekasno je podigla igru i dok je držala Benfiku na konopcima za 2:2, isteklo joj je vrijeme.

Može se reći da se još od devetog minuta Zvezda oporavljala od šoka koji joj je priredio Akturkoglu. Prikrao se Radetu Kruniću iza leđa i na drugoj stativi doveo Benfiku u vođstvo, a potom je povreda Mimovića "sasekla" i Milojevića. Ubacivanjem u igru Dalsija, morao je da promijeni mjesta i Seolu i Elšniku, na šta je Zvezdi trebalo mnogo da se navikne.

Iako "novi" bekovi generalno nisu odigrali loš meč, vidjelo se da su neuigrani u automatizmima koje je Zvezda gradila ovog ljeta, tako da je dugo trebalo da "kliknu". Za to vrijeme, Benfika je od 29. minuta duplirala prednost golom Kokčua iz slobodnog udarca, kada je Glazer loše postavio "živi zid" i primio gol u svoj ugao, a "Marakana" je utihnula sve dok Milojevićev tim nije počeo da igra ofanzivnije i prilazi golu Benfike.

Nažalost po Zvezdu, gol Milsona došao je prekasno, što je još jedan nauk Vladanu Milojeviću i njegovim saradnicima. Već u ponedjeljak Zvezdu čeka derbi sa Partizanom u Humskoj, a naredni meč u Ligi šampiona je 1. oktobra protiv Intera.

20:41

KRAJ!

Crvena zvezda - Benfika 1:2 (0:2), poraz za srpskog šampiona u Ligi šampiona!

20:39

90+3' - Seolu žuti

Pao je fudbaler Zvezde u kaznenom prostoru, ali dobila žuti karton zbog opasne igre. Vrijeme ističe.

20:39

90' - Stativa!

Amduni samo što je ušao pogađa Glazerovu stativu... Igraće se još četiri minuta!

20:33

86' - Goool! 2:1! Milson!

Vratila se Zvezda, eksplodirala je Marakana u 86. minutu! Bolji su bili crveno-bijeli u drugom poluvremenu i konačno su uspjeli da materijalizuju loptu u svojim nogama... Lijepo je Šerif "gurnuo" za Milsona, izbegao je Angolac ofsajd zamku i potom rutinski savladao golmana Benfike. Ima još nade za Zvezdu.

20:33

84' - Šerif traži penal

Bilo je kontakta Šerifa i Otamendija, rukom je dobio po licu, ali sudija Majkl Oliver samo pokazuje da neće tu biti penala.

20:26

80' - Loš šut Silasa

Danas ga uopšte nije bilo u igri Zvezde i oprobao je sada udarac sa 25 metara, daleko od gola Benfike. U međuvremenu Luka Ilić mijenja Radeta Krunića.

20:19

70' - Mijenja i Milojević!

Milson umjesto Olajinke, a Šerif umjesto Duartea.

20:18

65' - Điga!

Umalo da Điga kolenom ubaci loptu u mrežu Benfike, opasno je bilo poslije kornera.

20:18

62' - Dosta sreće za Zvezdu

"Pukla" je odbrana, u raskoraku su bili Spajić i Elšnik, tako da je lopta stigla do Kokčua na lijevoj strani. Sreća za Zvezdu da Turčin nije poslao bolju loptu na desnu stranu.

20:06

55' - Mijenja Laž

Ursnes ulazi u igru umesto Rolhejsera, što znači da će se Benfika malo povući.

19:56

50' - Ivanić, Duarte... Ništa!

Petljao je Ivanić na ivici kaznenog prostora, ostao bez lopte, potom je Dalsio nastavio akciju i dodao do Duartea, ali bio je spor napadač Zvezde. Izblokiran je iz izgledne pozicije, moglo je više. Ali, ako ništa probudio je "Marakanu" koja je vrlo uspavana od devetog minuta.

Žuti karton za Karerasa minut kasnije, što nije loša vest za Silasa. Za sada je malo toga pokazao, a sada protiv sebe ima beka opterećenog kartonom.

19:23

35' - Mijenja i Laž

Desni bek Bah je povređen i iznesen je na nosilima, a umjesto njega na terenu je Kabore.

19:15

29' - Majstorija - 2:0 za Benfika!

Kokču je pogodio maestralno iz slobodnjaka, Glazer se nije pomjerio... Bio je to slobodan udarac sa dvadesetak metara po sredini, Glazer je loše postavio živi zid i primio gol u "svoju stranu". Turčin je bio maksimalno precizan i nije ostavio golmanu Zvezde promil šanse da sačuva mrežu.

19:12

26' - Karton za Silasa

Krajnje nepotrebno dobija žuti karton najskuplji fudbaler Zvezde. Čini se da će Dalsio na teren umnesto Mimovića.

19:07

22' - Problem za Zvezdu

Seol i Mimović se laže na povrede i izgleda da mladi desni bek Zvezde ne može.

19:06

18' - Duarte!

Oslobodila se Zvezda pritiska i napada gol Benfike i to je odmah pokušao da iskoristi Duarte. "Odapeo" je sa oko 20 metara, ali uspjeva Durbin to da odbije - nažalost po Zvezdu, nije bilo nikoga da "odbijanac" pospremi u mrežu. Da je neko bio tu, mogla je Zvezda i do izjednačenja.

19:03

12' - Krunić!

Okrenuo je Krunić u kaznenom protivniku Florentina, krenuo na golmana Benfike, ali šutira pravo u njega. Čini se da je mogao i više iz ove akcije, imao je dvojicu saigrača, ali nije poslao povratnu loptu.

18:56

9' - Gol! Benfika vodi 1:0!

Loš početak Zvezde, olako je Akturkoglu dao gol... Vidjelo se da je Benfika bolje ušla u meč i uspjela je poslije devet minuta da iskoristi loš napad Zvezde. Sevnula je kontra, dobio je Di Marija loptu u prostor na levoj strani, uspio je da prevari Seola, a potom je na drugoj stativi lopta došla do Akturkoglua.

Turčin je bez ikakvih problema ubacio u mrežu Glazera nakon što Mimović nije mogao da ga isprati. Reklo bi se baš naivan gol koji prima Zvezda.

18:51

5' - Jak početak Benfike

Ofanzivno su krenuli gosti, dosta lopti u kazneni prostor, vidi se da nisu došli da se brane na "Marakani".

18:48

1' - Počelo je!

Crvena zvezda protiv Benfike čeka prve bodove u Ligi šampiona ove sezone. Odmah je probao Akturkoglu koji je šutirao malo pored Glazerove lIJeve stative... Ne libi se, odmah se odlučio da oproba šut!

18:43

Igrači izlaze na teren...

Na nekoliko minuta smo od početka utakmice, a dužni smo vam informaciju da sudi Majkl Oliver, najbolji engleski arbitar.

18:43

Stižu i košarkaši Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde pratiće meč uživo, a u loži su i direktor Milan Dozet i trener Janis Sferopulos.

Izvor: MONDO

18:08

Jaki zvižduci na "Marakani"

Na teren su izašli fudbaleri Benfike i oni se zagrijavaju u ovom trenutku, a nije iznenađenje što su ih Delije izviždale.

17:58

Haos pred utakmicu?

Zbog prijateljstva navijača Benfike i Hajduka, danas je reagovao i MUP Srbije, dok se sada pojavio i snimak na kome se vidi da je jedan navijač u obilježjima Torcide išamaran u Beogradu.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, preduzimaju sveobuhvatne mjere bezbjednosti, povodom međunarodne fudbalske utakmice grupne faze UEFA Lige šampiona, koja se danas odigrava na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom u 18:45 časova, između FK Crvena zvezda i FK Benfika. U skladu sa bezbjednosnom procenom, kao i na osnovu raspoloživih bezbjednosno-interesantnih informacija, angažovan je dovoljan broj policijskih službenika u cilju bezbjednog odigravanja utakmice", poručio je ministar Ivica Dačić i dodao:

"Tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kako na graničnim prelazima, tako i na Aerodromu Nikola Tesla, kod više navijača FK Benfika, pronađena su obilježja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".Među pronađenim predmetima, nalazi se više desetina naljepnica, zastava, zastavica, majica i znački sa obilježjima FK Hajduk i navijačke grupe Torcida. Policija je iz razloga bezbjednosti oduzela sve predmete. Ministarstvo unutrašnjih poslova u skladu sa svojim delokrugom rada i zakonskim ovlašćenjima, prema svim licima koja se zateknu u izvršenju krivičnih djela i prekršaja, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeće mjere i radnje u cilju njihovog daljeg procesuiranja".

17:51

Ko čeka šansu na klupi?

Na klupi Zvezde šansu čekaju golmani Guteša i Ilić, odnosno Šerif, Kanga, Dalsio, Leković, Milson, L. Ilić, Drkušić, Radonjić i Prucev. Dakle, Katai nije u konkurenciji, kao ni Rodić. Što se tiče Benfike, njihovi rezervisti su Soareš, Gomeš, Amduni, Ursnes, Kabral, Bareiro, Šjeldrerup, Prestijani, Kabore, Beste, Arauho i Bajrami.

17:35

Zvanični sastavi!

ZVEZDA: Glazer - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić - Silas, Ivanić, Olajinka - Duarte.

BENFIKA: Trubin - Bah, Otamendi, A. Silva, Kareras - Di Marija, Kokču, Florentino, Akrutkoglu - Rolhajzer i Pavlidis.

17:09

Šta kaže Terzić?

"Želim da vjerujem da možemo da dobijemo Benfiku", rekao je Terzić za RTS.

"Veliki je to klub, ne smijemo da prijetimo, moramo da damo maksimum. Imamo fenomenalnog trenera Milojevića koji zna da igra na rezultat, igraćemo hrabro. Sigurno da je Benfika favorit u ovom momentu, ima bolji tim. Međutim, ne pobjeđuje uvijek bolji. Daćemo 100 odsto mogućnosti i očekujemo nešto lošiji dan rivala. Sigurno je da će da bude spektakl, Zvezda još od Barija nije imala bolji tim. Imamo šta da ponudimo, navijači će da budu zadovoljni. To je najbitnija utakmica za Zvezdu u sezoni. Važno je da uzmemo bod ili tri, matematičkom formulom se došlo do toga da osam bodova vodi među 24. Posljednji meč je sa Jang Bojsom, tamo tražimo pobjedu i uvjeren sam da smo bolji tim od njih".

17:07

Zna se sastav Zvezde?

Ako ne bude velikih iznenađenja, Crvena zvezda bi trebalo da izađe sa sljedećih 11: Glazer - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić - Silas, Ivanić, Olajinka - Duarte.

BENFIKA: Trubin - Bah, Otamendi, A. Silva, Kareras - Di Marija, Kokču, Florentino, Akrutkoglu - Rolhajzer i Pavlidis.

17:06

Omladinci izgubili od Benfike

Omladinski tim Crvene zvezde doživeo je poraz od Benfike danas u Beogradu. Bilo je 2:1 za Portugalce golovima Varele, dok je za Zvezdu jedini gol postigao Sremčević

17:06

Dobro došli u MONDO live!

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda danas od 18.45 igra meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Benfike. Srpski šampion obezbijedio je učešće u eliti nakon što je pobijedio norveški Bode Glimt, a nada se da bi protiv portugalskog vicešampiona mogao do prvih bodova ove jeseni.

Naravno, daleko od toga da Zvezdu čeka lak zadatak, protivnik je jedan od najboljih u Evropi, ali se nadaju Vladan Milojević i njegovi saradnici da će uspjeti da iskoriste ne tako sjajnu atmosferu u redovima kluba iz Lisabona.

Ostanite uz MONDO, meč ćemo pratiti uživo i naš reporter Dušan Ninković biće na stadionu.

Čekaju vas fotografije, snimci i analiza same utakmice uz ocjene aktera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije