Košarka

Nebojša Čović odabrao saradnike u KSS: Na spisku su četiri imena

Autor Nebojša Šatara

Nebojša Čović predao je listu kandidata od četiri imena za mesta potpredsednika.

Izvor: MN PRESS

Nebojša Čović će gotovo izvjesno da postane novi predsjednik Košarkaškog saveza Srbije. Njega je na sjednici podržalo 30 od 33 delegata i Skupština koja je zakazana za 1. oktobar u ovom momentu djeluje kao samo puka formalnost kada je izbor za prvog čovjeka krovne srpske organizacije u pitanju.

On je imao rok do 26. septembra da preda svoju biografiju, program rada i imena kandidata četiri potpredsjednika. U pitanju su potpredsjednici muških reprezentativnih selekcija, ženskih reprezentativnih selekcija, za takmičenje i za finansije.

Prema pisanju "Meridian sporta" poznata su imena četvoro potpredsjednika. U pitanju su Ana Joković koja bi tako ostala na funkciji potpredsjednice KSS za žensku košarku. Nenad Krstić, proslavljeni srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac koji je već ranije bio na mjestu potpredsjednika u KSS.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Na tom spisku su još Darko Jovičić, koji je u prošlosti bio i predsjednik Košarkaške lige Srbije i bio je jedan od osnivača KK "Tamiš". Na listi je i Filip Sunturlić bivši košarkaš koji je radio u Crvenoj zvezdi kao direktor marketinga i generalni menadžer.

(Meridiansport/MONDO)

BONUS VIDEO: