Košarka

Zvezda reagovala na potresnu priču Viktora iz Niša: On je bio poseban gost u Areni

Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je na utakmici sa Barselonom imala posebnog gosta - Viktora iz Niša.

Izvor: Printscreen/X/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u četvrtom kolu Evrolige dočekala Barselonu. Klub sa Malog Kalemegdana nije uspio da zabilježi pobjedu, ali je i pored toga atmosfera u Beogradskoj areni bila sjajna. Pored brojnih poznatih ličnosti koje su prisustvovale utakmici, pored terena se našao i jedan specijalni gost - Viktor.

Dječak iz Niša kojem je zbog smanjenog lučenja hormona rasta i iščašenja koljena otežano kretanje našao se na utakmici protiv Barselone u blizini svojih idola. Kao poklon dobrodošlice dobio je i dres Miloša Teodosića.

"Pred utakmicu sa Barselonom smo vidjeli priču trinaestogodišnjeg Viktora iz Niša i stupili u kontakt sa porodicom kako bismo ga ugostili na utakmici i pružili podršku kakvu zaslužuje! Čim je došao u halu, na poklon je dobio i dres svog voljenog kluba, a svoje košarkaške idole je gledao odmah do terena. Cijela crveno-bijela porodica je uz Viktora", stoji u objavi kluba.

Trinaestogodišnji dječak je potom imao posebnu poruku: "Na terenu Crvene zvezde je mnogo lijepo, atmosfera je prelijepa. Baš sam srećan što sam dobio dres, hvala vam puno", ispričao je Viktor.

Priču o porodici Stevanović iz Niša objavila je fondacija Srbi za Srbe. U toku je skupljanje prihoda kako bi se život njemu i njegovoj sestri Andreji, koja ima isti problem, olakšao.