Košarka

Dodik poslije derbija pisao Ostoji: Stvorio si tim koji se ne plaši nikoga!

Autor mondo.rs

"Čestitke Partizanu na velikoj pobjedi protiv vječitog rivala", napisao je Igor Dodik i pohvalio posebno predsjednika Ostoju Mijailovića.

Izvor: MN PRESS

Jedna od prvih čestitki Partizanu za pobjedu u "vječitom" derbiju protiv Crvene zvezde (75:72), u okviru 7. kola "jadranskog" prvenstva, stigla je od čelnika Igokee!

Bivši predsjednik ABA lige i prvi čovjek kluba iz Aleksandrovca, Igor Dodik, oglasio se na Twitteru gdje je pohvalio igre crno-bijelih, a posebno njihovog predsjednika Ostoju Mijailovića za sve što je učinio od stupanja na ovu funkciju.

"Čestitke Partizanu na velikoj pobjedi protiv vječitog rivala. Mijailoviću, stvorio si od kluba koji je imao upitnu budućnost sa ogromnim dugovima, respektabilan tim koji se ne plaši nikoga i koji i te kako zna svoj pravac i cilj. Čestitam!", napisao je Igor Dodik sinoć poslije utakmice, na šta mu je brzo odgovorio predsjednik Partizana.

"Dragi Igore, hvala na lijepim riječima. Zadovoljstvo i čast je raditi za Partizan!", dodao je Ostoja Mijailović kolegi iz Igokee.



Pogledajte "hajlajtse" sa sinoćnje utakmice u Areni.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.