• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas: Nije logično da je Ronaldo najbolji

Autor mondo.rs

Nekadašnji golman Real Madrida i španske reprezentacije smatra da Kristijano Ronaldo nije najbolji fudbaler na svijetu u ovom trenutku.

Postao je Tviter posljednjih godina mjesto na kom se dešavaju mnoge stvari vezane za sport. Tako je jednu veoma bitnu raspravu na svom nalogu započeo Iker Kasiljas.

Čovjek koji je godinama bio simbol Real Madrida i reprezentacije Španije pokrenuo je lavinu. Njegovo kontroverzno mišljenje o tome ko je najbolji fudbaler na svijetu u ovom trenutku biće predmet rasprave i u narednim danima.

Možda će vas zanimati

''UEFA je izabrala Virdžila van Dajka. FIFA je izabrala Lionela Mesija. Ako Kristijano Ronaldo osvoji Zlatnu loptu, to neće biti baš logično, zar ne?''


Iker Kasiljas i Kristijano Ronaldo su godinama dijelili svlačionicu u Madridu, ali očigledno da Špancu to ne znači mnogo. Portugalski fudbaler od njega nema podršku u borbi za jedno od najvećih priznanja u svijetu fudbala.

Nagrada za najboljeg igrača godine u UEFA izboru biraju novinari svojim glasovima, dok u FIFA izboru odlučuju kapiteni i selektori svih reprezentacija, kao i glasovi publike koji čine 50% u konačnom plasmanu.

Za razliku od ta dva priznanja koja se dodeljuju na osnovu odigrane sezone, Zlatna lopta je nagrada koja se daje po kalendarskim godinama. Praktično, Kristijano Ronaldo bi mogao da je dobije bez ikakvih logičkih zavrzlama, ali španski golman to ne smatra dobrom odlukom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC