• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Novica vidio finiš: Utrnuo sam u posljednjih 4-5 minuta!

Autor Mladen Šolak

"Taktika radi svoje, ali ona se u derbijima mjeri sa željom, borbenošću...", rekao je Partizanov kapiten poslije derbija.

 Partizan-Crvena-zvezda-75-72-izjava-Novice-Velickovica Izvor: Mondo/Goran Sivački

Bio je to napet derbi, nabijen tenzijom. Poslije više od dva sata žestoke borbe na oba dijela terena, Partizan je pobijedio 75:72 i poveo u ovosezonskom skoru protiv najvećeg rivala.

Kapiten crno-bijelih Novica Veličković ima za sobom "brdo" ovakvih i sličnih derbija i priznaje da uživa u njima. Čak i kada je napeto kao večeras.

Možda će vas zanimati

"Pravi derbi, mislim da smo zasluženo izašli kao pobjednici, 40 minuta smo se borili, kontrolisali utakmicu. Imali smo neke padove, ali derbi to nosi... Nama je bilo jako bitno da ovo dobijemo poslije nekih poraza u zadnje vrijeme, da se dignemo na psihološkom planu", rekao je on novinarima poslije meča.

Uz čestitke Zvezdi na fer utakmici, Partizanov kapiten je zahvalio navijačima na podršci. Takođe, priznao je da mu nije bilo lako u završnici posljednje četvrtine, u kojoj su se crveno-bijeli ponovo primakli i imali napad za pobedu.

"Utrnuo sam u posljednjih 4-5 minuta. Imali smo priliku da riješimo i prije posljednjeg minuta. Pobjedi se ne gleda u zube, idemo dalje...", dodao je Veličković.

Kao i u najavi meča, on je naglasio da želja presudi svaki derbi.

"I prije utakmice sam rekao da taktika radi svoje, ali vjerujte mi da se taktika u ovoj utakmici mjeri sa željom, borbenošću... Volim ovu utakmicu, naboj... Malo sam se pribojavao, nekima je ovo bio prvi derbi".

Veličković je zahvalio navijačima i istakao veliki značaj naredne utakmice u Evrokupu, koju će Partizan igrati u srijedu, takođe u Štark areni protiv Ritasa od 20 časova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC