Potpisano!

Odabrao Zvezdu ispred Barselone: Još jedan talenat u crveno-belom!

Autor Mladen Šolak

Još jedan talenat na Malom Kalemegdanu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda potpisala je na početku letnjeg prelaznog roka niz ugovora sa domaćim talentima, a poslednji Zvezdin "ulov" na tom tržištu je Pavle Mišić (15 godina, 209 centimetara).

Perspektivni košarkaš odbio je najveće španske klubove (a konkretno interesovanje je pokazala Barselona) i potpisao za klub sa Malog Kalemegdana, u koji će doći iz matičnog kluba OKK Junior iz Niša.

"Ovo je velika čast za moju porodicu i mene, ne potpisuje se za Crvenu zvezdu svaki dan. Ali ovim ništa nije gotovo, nego je tek početak! Očekuje me veliki posao, mnogo rada, treninga, puno dokazivanja. Uzor i neko na koga se ugledam i ponašanjem na terenu, i van njega je Nikola Mirotić, sjajan čovek i veliki igrač", rekao je on pri potpisu ugovora.

Zvezda je njegovim dolaskom ozvaničila potpis petog mladog košarkaša ovog juna.

"Sada se radujem svemu što dolazi u Crvenoj zvezdi, svakako će mi biti lakše i zbog toga što većinu momaka koji igraju, ili koji su poput mene stigli u klub prethodnih dana, znam i iz reprezentacije. Sada je pred nama veliki posao, zajednički treninzi, utakmice… Mnogo sam srećan zbog današnjeg dana, ali i svestan da je ispred mene dug put i sada je sve na meni", dodao je Mišić.