• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji golmani Mančester junajteda, Sitija i Liverpula stižu u Sarajevo

Autor mondo.ba

Asmir Begović dovodi svjetsku golmansku elitu u Sarajevu.

 Asmir Begović dovodi svjetsku golmansku elitu u Sarajevu Peter Šmajhel, Dejvid Džejms... Izvor: Ben Radford/Getty Images Europe

Golmanska Akademija Asmir Begović organizator je i domaćin prve Međunarodne golmanske konferencije koja će biti održana u Sarajevu 17. i 18. avgusta 2020. godine.

Konferencija, koja će biti održana u hotelu Hills u Sarajevu, namijenjena je prije svega golmanskim trenerima, ali i svima zainteresovanim za organizaciju rada i razvoj fudbalskih golmana.

Možda će vas zanimati

Kroz konferenciju je planiramo da u dva dana budu održana teorijska i praktična predavanja gostiju iz zemlje i inostranstva usko u vezi sa poboljšanjem uslova i načina treniranja golmana.

Gosti-predavači biće, između ostalih, Peter Šmajhel (bivši reprezentativac Danske i golman Mančester junajteda i Mančester sitija), Dejvid Džejms (bivši reprezentativac Engleske, golman Liverpula i Mančester sitija), Erik Stil (nekadašnji trener golmana Mančester junajteda u stručnom štabu Sir Aleksa Fergusona), Roberto Navahas (trener golmana u Real Sosijedadu i Granadi), Nikola Jurčević (bivši reprezentativac Hrvatske, trener Dinama i selektor Azerbejdžana), Adi Mušić (bh. golmanski trener u Njemačkoj) i Marijana Zubac (direktorica Nutricentra Mostar).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC