NE MOŽE TO TAKO

Ruki "buši" trenera Denvera: Sve lopte idu Jokiću i Mareju, a meni ništa!

Autor Milutin Vujičić

Moraće da obavi poseban razgovor sa njim u svlačionici...

Izvor: Guliver/Kevin C. Cox/Getty Images

Denver se nalazi na korak od eliminacije iz plej-ofa.

L.A. Klipersi ponovo su bili prethodne noći i upisali su pobedu za 3:1 u seriji, a praktično je Nikola Jokić "vukao" sam ekipu Nagetsa. Dok Rivers je odlično postavio odbranu koja funkcioniše, pa tako niko ne uspeva da dođe do izražaja sem srpskog centra.

U čemu je problem sa Denverom? Negde postoji, pošto se već priča o smeni trenera Majkla Malouna, a pitanje je da li mu veruju svi igrači.

Sudeći po komentaru koji je posle meča dao mladi "ruki" Majkl Porter Džunior - to nije tako.

"Nisam pipnuo loptu u drugom poluvremenu. Zašto? Pa to je do akcija koje se pozivaju, a njih pozivaju treneri. Treneri su ti koji stavljaju loptu u ruke igračima", rekao je Porter posle meča.

Supertalentovani košarkaš, koga je Denver birao 2018. i strpio se s njim godinu dana dok mu se leđa nisu oporavila, završio je meč sa 15 poena i šest skokova za 34 minuta na meču. Očigledno smatra da može mnogo bolje od toga.

"Ako već igramž, mislim da je u redu da iskažem stav. Lopta je išla kod Jokića i Mareja, tako i treba, oni su sjajni igrači. Ali, moraju i drugi da budu uključeni ako želimo pobedu", zaključio je MPJ.

Nema sumnje da će Maloun obaviti razgovor sa njim posle ovoga, ali da li je u pravu?

Tagovi