• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ne može sve sam: Uzalud 26 poena, dabl-dabl i novi obračun sa Beverlijem!

Autor Milutin Vujičić

Situacija dobro poznata...

 Nikola Jokić ne može sve sam: Uzalud 26 poena, dabl-dabl i novi obračun sa Beverlijem! Izvor: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Bilo je ovo još jedno veče kojim je Nikola Jokić pokazao da je jedan od najboljih košarkaša na svetu, ali ovoga puta to nije bilo dovoljno za pobedu.

Ubačenih 26 poena, kao i još 11 skokova i šest asistencija, odlaze odmah u istoriju pošto je Denver čitav meč pokušavoa da stigne prednost Klipersa, "ulovio" ih dva puta, ali na kraju su poraženi dvocifrenom razlikom tako da klub iz "El Eja" sada vodi 3:1.

DENVER - L.A. KLIPERS 85:96

Možda će vas zanimati

Tim koji predvodi sa klupe Majk Maloun nije imao rešenje za dobru odbranu koju su igrali Klipersi, pre svih fantastični Kavaj Lenard koji samo potvrđuje da je pravi lider.

Ne samo da je bio na korak od tripl-dabl učinka (30 poena, 11 skokova i devet asistencija), nego se Lenard trošio i u odbrani. Da je to bilo sjajno govori podatak da Džamal Marej nije odmakao od 18 poena i sedam asistencija, čime su Klipersi i dobili utakmicu.

Dobru odbranu su igrali još i Džordž (10 poena) i Beverli (2), a prgavi defanzivac je ponovo bio u centru pažnje posle "prozivanja" Jokića.

Sada je "zakuvao" srpski centar pošto je Beverlija udario u kontri...

Velika potrošnja odražava se i na nervozu Nikole Jokića tako da ne čudi ovakav njegov potez, a videćemo da li Denver ima snage za novo čudo. Već su se vraćali sa 3:1 ovog leta, međutim jasno je svima da su Klipersi jači od Jute.

Srpskom centru ostaje da svoj nivo igre podigne na još jedan nivo iznad, ali će morati i ostatak ekipe da reaguje ako im se ostaje u "bablu".

Partija protiv Klipersa...
Izvor: Youtube/Z. Highlights

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC