• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas taktički trening, u mislima već Šahtjor: Čaviću motiv da "osveti" Real, Lukić želi pobjedu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Naporan trening u srijedu poslijepodne u Antaliji, na kojem se niko nije štedio.

 MONDO u Antaliji FK Borac trening David Čavić Jovo Lukić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Borca prema prvobitnom planu u srijedu su trebali da igraju protiv rumunske Čikserede, ali kako je taj duel otkazan u srijedu se treniralo.

Jutarnjeg treninga nije bilo, ali jeste poslijepodnevnog, na kojem se niko nije štedio, pa je u taktičkoj igri „11 na 11“ bilo mnogo trke, duela, pa i žestokih startova.

Nakon jednog duela ostao je i Kamerunac Donald Mols na zemlji, ali se nakon kratke intervencije fizioterapeuta vratio na teren i nastavio.

"Ovaj trening je bio klasični taktički trening, radili smo postavku taktike da se spremimo za utakmicu sa Šahtjorom. Generalno pripreme su ovdje tečke, spremamo se iz dana u dan i nadam se da ćemo biti spremni za sezonu", rekao je napadač Jovo Lukić.

Današnji trening osim Dine Ćorića propustio je i Almedin Ziljkić koji je preventivno na vjerovatno dvodnevnoj poštedi zbog lakše povrede.

Sljedeći protivnik Borca na pripremama u Antaliji je Šahtjor iz Donjecka i to se već polako uvuklo u glave fudbalera, bar onih mlađih.

"Sigurno je velika čast igrati protiv Šahtjora, ali pružićemo svoj maksimum. Nikada nisam obećavao golova, ali uvijek dajem maksimum. Nije nam svejedno, ali prijateljska je utakmica, nećemo lomiti noge jedni drugima", dodao je Lukić.

Na pitanje čime če sutra biti zadovoljan uz osmijeh je odgovorio: "Pobjedom".

Nastup protiv Šahtjora bio bi velika stvar za mladog, osmanaestogodišnjeg fudbalera Borca, Davida Čavića, koji je debitovao za prvi tim Borca prošle polusezone.

"Pobijedili su moj omiljeni tim, Real Madrid, dakle motiv više. Ali Borac je na prvom mjestu, borimo se za Borac kako na pripremama tako i u takmičarskim utakmicama", rekao je Čavić.

Lijevo krilo i pozicija iza mu najviše odgovoraju, ali tinejdžer iz Borčeve škole kaže da sve to zavisi od utakmice do utakmice i onog šta trener odluči i da će igrati šta god se od njega zahtjeva

Iako ima tek 18 godina spada u „iskusnije“ u grupi Borčevih omladinaca koji su u Antaliji.

"Mi stariji ove mlađe čuvamo, kako su neki stariji nas, tako i mi njih. A što se tiče mene lično, svake pripreme su priprema za predstojeću sezonu, moraju se shvatiti ozbiljno", rekao je Čavić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC