• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 NOVAK JE KRALJ TAJ-BREJKOVA - POLUFINALE! Uraganski start i čelični živci najboljeg na svetu srušili Zvereva!
 NOVAK JE KRALJ TAJ-BREJKOVA - POLUFINALE! Uraganski start i čelični živci najboljeg na svetu srušili Zvereva!

NOVAK JE KRALJ TAJ-BREJKOVA - POLUFINALE! Uraganski start i čelični živci najboljeg na svetu srušili Zvereva!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković je u polufinalu završnog mastersa sezone posle pobede nad Aleksandrom Zverevom.

 NOVAK JE KRALJ TAJ-BREJKOVA - POLUFINALE! Uraganski start i čelični živci najboljeg na svetu srušili Zvereva! Izvor: Tanjug/AP/Frank Augstein

Novak Đoković je stigao do polufinala završnog mastersa u Londonu pošto je savladao Aleksandra Zvereva 6:3, 7:6 (6:4) i tako zakazao duel sa Dominikom Timom u polufinalu. 

Još jednom je srpski teniser pokazao da je kralj taj-brejkova! Uspeo je da povede Zverev na startu taj-brejka u drugom setu, odigrao je i fenomenalan poen i bio na korak od toga da ima tri poena prednosti, ali onda je Novak opet dokazao da mu kad je "gusto" niko ništa ne može. 

Zaređao je poene, pročitao dva servisa visokog Nemca i preokrenuo. Dobio je taj-brejk i došao u priliku da se bori za istorijsku šestu titulu na ovom turniru u svojoj karijeri. 

U prvom setu je Novak iskoristio to što je Zverev jako loše ušao u meč. Na startu smo videli pravi "blickrig" i ekspresno osvojena prva tri gema. Kasno se "probudio" Nemac i nije mogao ništa, srpski teniser nije propustio šansu da uzme prvi set posle uzetog brejka. 

Zverev je imao šanse za brejk u drugom setu, ali mu Đoković nije dozvolio da se "odlepi" ni u jednom momentu. Do taj-brejka je stigao pre svega zbog fenomenalnog servisa. Ipak, na kraju se videlo zašto je Đoković prvi na svetu.

Novak čeka titulu na završnom mastersu još od 2015. godine, a polufinale nas očekuje u subotu. Pored Tima i Novaka u drugom polufinalu videćemo pobednika Novakove grupe Danila Medvedeva i Rafaela Nadala koji juri svoj prvi trofej na ovom mastersu.

16:48

6:3, 7:6 (7:4), Gotovo je, Novak ide u polufinale!

Poveo je Zverev u ovom taj-brejku i to sa dva poena razlike, ali je onda Srbin uspeo da se vrati sjajnim udarcem dok je Nemac bio na mreži. 

Potom uzima Đoković servis protivniku, ali Zverev nastavlja da sjajno servira i vodi sa 3:2. Onda Novak servira as i nerešeno je pred menjanje strana. 

Još jedan fenomenalan servis i konačno je Novak poveo! A onda još jedan NEVEROVATAN udarac najboljeg na svetu i eto mini brejka! 

Šetao je Zverev Novaka po liniji, a onda pogađa liniju za 5:4. Sjajan servis i dve meč lopte za Noleta.

16:41

6:6, Idemo u taj-brejk!

Perfektan drop-šot na startu, ali potom Zverev izjednačava. Mogao je Novak ovo da završi, ali je njegova paralela otišla samo nekoliko milimetara pored linije. 

Na kraju Zverev poklanja ovaj gem udarcem u mrežu. 

16:35

6:5, Perfektan gem Zvereva!

Juriš na mrežu i poen za Zvereva, potom još dva sjajna servisa i rutinska poena. Kako protiče ovaj set sve je bolji Zverev i sada vodi 6:5. 

16:33

5:5, Novak ponovo izjednačio!

Greška Zvereva na startu, a onda fenomenalan servis za 30:0. Potom pogođena linija i egezukija volejom, opet je Novak najbolji kada je to najpotrebnije. 

Ipak onda je Zverev povezao dva poena, jedan na grešku srpskog tenisera. I ovde imamo dramu pošto uspeva Nemac izlaskom na mrežu da izjednači. 

Na kraju Novak uzima i ovaj gem i sada sve "miriše" na taj-brejk. 

16:27

4:5, Novak mora da servira za ostanak u setu

Servis viner, pa as Zvereva na startu, potom Novak čita servis i dolazi do prvog poena u gemu. Ipak kada Zverev ovako servira ništa se ne može. 

Probao je Novak na mreži da uzme poene, ali nije uspeo. Mora Đoković da servira za ostanak u setu.

16:25

4:4, Još jedno izjednačenje!

Novi reket je spremio Zverev, ali ni to ne pomaže. Poslao je jednu loptu pravo u krov O2 arene, ali je potom poslao perfektnu bekhend paralelu. Sve je napetije, i u ovom gemu imamo izjednačenje na 30:30. 

Prošao je jedan dramatičan drop šot srpskog tenisera, Opet imamo izjednačenje. 

16:19

4:3, As za Zvereva i još jedno vođstvo

Sjajnim servisima Zverev priprema teren za poene u ovom gemu. Vrlo lako dolazi do poena nemački teniser, ali posle jednog sjajnog riterna vraća se Đoković. 

No posle asa opet vodi Zverev. 

16:16

3:3, Zverev "poklanja" gem Novaku!

Maratonski poen na strartu, ali kada igrate sa osnovne linije, uvek je jasno da će Novak uzeti poen. Ipak u drugom poenu dolazi viner od strane protivnika. 

Poveo je Zverev, ali je onda poslao loptu u mrežu. Potom je mreža ponovo pomogla Novaku, a onda Nemac šalje loptu u aut. 

Poklonjen gem Novaku!

16:10

2:3, Brejk lopte za Novaka, ali Zverev opet vodi!

Kakve greške pravi Zverev! Nije se psihološki oporavio od neostvarene brejk lopte i posle promašenog zicera na mreži poklonio je Novaku dve brejk lopte. 

Prvu je odbranio, a onda je uz još jedan dobar prvi servis uspeo da izjednači. Na kraju je ipak Zverev uspeo da se izvuče i vodi 3:2.

16:05

2:2, Maratonski gem za Novaka!

Novak je dobio prvi poen, a onda je usledila sjajna kratka lopta protivnika. Potom je Nemac iskoristio jednu sporu loptu i poveo, ali je onda poklonio poen srpskom teniseru za izjednačenje.

Dupla greška i brejk lopta za Zvereva, ali 23-godišnji teniser šalje loptu u mrežu sa osnovne linije. Usledio je sjajan kratki udarac najboljeg na svetu, ali Zverev brzom loptom vraća remi.

Posle duge rezultatske klackalice Novak izlazi na mrežu, a Zverev šalje loptu u aut. Nerešeno!

16:04

Evo kako je to do sada izgledalo.

Pogledajte detalje sa dosadašnjeg toka meča.

15:55

1:2, Zverev siguran!

Jako dobro pogađa Nemac! Jedna dupla greška je malo pokvarila utisak, ali svaki drugi udarac je bio perfektan i opet vodi Zverev. 

15:54

1:1, Novak se ekspresno vraća!

Malo sreće na startu i forhendom dobija poen Novak, ali naredni poen dobija lako srpski teniser. No onda ide neiznuđena greška iz bekhenda.

Dupla greška ostavlja Zvereva u ovom gemu, ali onda sjajan servis za 1:1.

15:51

0:1, Sjajan start Zvereva

Odlično počinje drugi set Zverev! Uspeo je vrlo lako da dođe do trijumfa u ovom gemu i da prvi put na meču povede. 

15:47

Na set od pobede!

Odradio je sjajan posao Novak u prvom setu i sada je na korak od polufinala!

15:45

6:3 Novak asovima do seta!

Servis pa forhend i lak poen za Novaka! Ipak Zverev se nekako drži u ovom gemu, ali sledi još jedan Noletov as. Potom greška Novaka iz bekenda, 

Potom je forhend pao tačno na liniju i evo set lopte. Osvaja set Novak!

15:42

5:3, Zverev lako do gema

Opet odličan početak Zvereva, prvo lak poen, pa onda strašan volej koji je uhvatio Nemac. Posle servis vinera je Zverev lako osvojio još jedan gem. 

15:37

5:2, Preživeo je Novak!

Ide Đokovićeva lopta u mrežu, a onda su usledile još dve greške i Zverev je došao do prve dve brejk lopte na meču. Prvu spašava Novak servis vinerom, kao i drugu! 

Tražio je od sudije Zverev da se pogleda druga lopta, ali je najbolji teniser sveta bukvalno pogodio u milimetar. 

Usledio je odlazak Novaka na mrežu, odakle je usledio smeč i poen. I na kraju je Novak uspeo da dođe do bitnog gema!

15:32

4:2, Najbolji Zverev do sada!

Prvi as Zvereva, a onda sjajan skraćeni forhend srpskog tenisera. Ovo je ubedljivo najbolje odigrani gem Nemca, pošto je sa dva asa i dva vinera došao do 4:2.

15:28

4:1, Bljesak Zvereva nedovoljan, Novak siguran

Kakav poen smo videli na startu! Prošetao je Novak Zvereva sa kraja na kraj terena nekoliko puta, ali je na kraju Nemac uzeo strašan poen! 

Ipak, to nije dovoljno za preokret, pošto sjajan servis donosi Novaku sledeći poen. Ostaje Đoković sjajan na liniji i uzima još jedan gem. 

15:25

3:1, Buđenje Zvereva!

Sada malo bolja igra Nemca, uzima lako prva dva poena, a onda posle duge serije udaraca ipak uspeva da nadmudri Novaka. 

Sjajna bekend paralela i izgleda da se Zverev probudio.

15:22

3:0, Novak siguran, Zverev bez promila šanse

Poklonio je duplom greškom Novak poen Zverevu, ali nije nemački teniser u formi na startu meča. Promašuje ritern, a onda ne vraća fenomenalni forhend srpskog tenisera. 

Prošao je Novakov drop šot i nastavlja se sjajna igra prvog reketa sveta.

15:18

2:0 Brejk za Novaka!

Loš start za Zvereva u svakom smislu. Uzima mu Novak prvi poen na njegov servis, a onda Nemac šalje loptu u mrežu za 30:0 za Noleta. 

Onda sledi neverovatna bekend paralela Novaka i tri brejk lopte za Đokovića. Usledio je dug poen u kome je Zverev ipak imao sreće jer je srpski teniser poslao loptu u aut. Ovo je bio prvi poen u meču za Nemca. 

Onda dupla greška Zvereva i brejk!

15:14

1:0, Novak lako do prvog gema

Prvi poen na meču uzima Novak. Potom sledi sjajan servis Đokovića. A ovaj gem se završava asom za Srbina i vodi prvi teniser sveta. 

15:06

Izašli su na teren!

15:03

Ko čeka Novaka?

Ukoliko pobedi na ovom meču Novak Đoković će u polufinalu igrati sa pobednikom druge grupe Dominikom Timom. 

Ovogodišnji osvajač US Opena je pobedio Nadala i Tima, a izgubio je od mladog Rusa Andreja Rubljova. 

14:43

Završen je meč koji prethodi Novakovom

Mate Pavić i Bruno Soareš su savladali Džona Pirsa i Majkla Venusa u maratonskom meču 6:7, 6:3, 10:8 i sada čekamo da Novak i Zverev izađu na teren. 

Meč bi trebalo da počne oko 15 časova. 

14:37

Čekamo da počne meč!

Ovo je biti ili ne biti! Novak mora da pobedi nemca ukoliko želi da se plasira u polufinale i zakaže duel sa pobednikom druge grupe.

Sa Zverevom je igrao dva meča na završnim mastersima, oba 2018. godine. Tada je Đoković pobedio u grupi, a Zverev u finalu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije