• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svijet je opet vidio Tajsona u ringu: Borba legendi za UŽIVANJE, aplauz i naklon obojici!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Podsjetili smo se kako to rade velikani!

 Majk Tajson Roj Džons borba završena neriješeno Izvor: Tanjug/AP, Joe Scarnici/Triller

Jasno se vidjelo da je bila egzibicija, ali je bilo jako zabavno!

Majk Tajson (54) se vratio u ring bio očigledno bolji od Roj Džons Juniora (51), više je napadao, imao inicijativu, bolje udarce, ali je na kraju meč proglašen neriješeno. Zvanični rezultati nisu bili objavljeni i obojica su bili zadovoljni, Tajson je rekao da će da se vrati sigurno opet i djelovao je svježe poslije osam rundi.

Možda će vas zanimati

 Roj Džons je takođe bio spreman za povratak, ali usljed snažnih udaraca nije mogao da dođe do daha, jer ga je Tajson non-stop udarao u tijelo. To se vidjelo i u intervjuu poslije borbe, kada je rekao da obično ne ide na neriješeno, ali da je ove noći OK sa tim.

Rekao je Roj poslije borbe da ga je Tajson jako dobro udarao, misllo je da će njegovi trbušnjaci da izdrže, ali očigledno nisu, na šta je Tajson prekinuo razgovor i rekao mu da je bio odličan. Generalno, hvalili su jedan drugog i sve je imalo zaista sportski prizvuk.

Što se tiče borbe, Tajson je uglavnom išao unaprijed, Roj je uglavnom "klinčovao". Tajson ga je umalo nokautirao u četvrtoj rundi udarcima u tijelo, da bi na kraju šeste runde djelovalo da je Roj potpuno ostao bez strane, ali je imao nekoliko jako dobrih udaraca, direktno u lice, ali bez snage. U sedmoj i osmoj rundi je postao aktivniji, ali bez efekta.

Sve u svemu, jasno je da to nije bio pravi boks jer su to penzioneri i isto tako je jasno da ne bi mogli da se bore sa aktuelnim teškašima, ali mlađi ljubitelji boksa su sigurno uživali u prilici da gledaju Tajsona.

Bio je to zaista praznik boksa i borilačkih vještina, meč je najavio legendarni Majkl Bafer i Snup Dog je učestvovao u predstavi, bio član žirija, kao i legendarni Šuger Rej Lenard.

Takođe, šampion srednje kategorije u UFC-u Izrael Adesanja bio je prisutan, kao i legendarni komentator borilačkih vještina Mauro Ranalo. Njih četvorica su činili žiri i upotpuniili spektakl o kojem će se sigurno pričati.

(mondo.rs)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC