• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prelijepa MMA cica ima tešku prošlost: Preživjela je grupno silovanje, maltretiranje i suicidalne misli

Autor 000

Sada je zvijezda, uživa u životu i svoju sreću dijeli na instagramu

 Pejdž Vanzant MMA borac instagram model preživjela grupno silovanje Izvor: Instagram/paigevanzant/printscreen

Pejdž Vanzant nije poznata samo ljubiteljima MMA, već i široj javnosti. U borilačkim vještinama se nije proslavila, ali je zato uspješan Instagram model sa skoro tri miliona pratilaca, učestvovala je u serijama "Ples sa zvijezdama" i rijaliti kuvanju, slikala se za Sports ilustrejted i svi vrlo dobro znaju njeno ime i figuru.

Ono što malo ljudi zna, a što ona ne krije, jeste da je preživjela grupno silovanje, zlostavljanje i maltretiranje.

Možda će vas zanimati

Odrasla je u nama dobro poznatom gradu Dejtonu, imala je srećno detinjstvo i porodicu, ali se sve to promijenilo kada je krenula u srednju školu. Sa samo 14 godina na jednoj zabavi silovali su je vršnjaci. U svojoj autobiografiji je napisala da su joj sipali nešto u piće.

"Probala sam da se odbranim, ali nisam mogla da se pomjerim. Bila sam zakucana, svjesna, ali nepokretna. Sve vrijeme sam znala šta se događa, ali nisam mogla ništa da uradim, nisam mogla da se borim, samo da čekam da se što prije završi", napisala je u knjizi "Rise: Surviving the Fight of My Life".

Tu nije bio kraj mukama, jer se školom brzo ponio glas da je ona to htjela i da je "laka". Pogledi i glasovi su je svuda pratili, morala je da se izoluje i razmišljala je o samoubistvu. To je trajalo godinama. Jednom prilikom se vratila kući i vidjela da na drveću oko njenog doma vise okačeni kondomi.

"Nisam vidjela izlaz. Kada ste u takvoj situaciji i osjećate toliko bola, nije da prosto želite da umrete, već samo da ne osjećate bol", ispričala je Pejdž.

I promijenila je život. Prvo je promijenila prezime, umjesto Sletten, postala je VanZant, preselila se u Nevadu i otkrila borilačke vještine. Brzo je debitovala u MMA, onda su je primijetili u UFC-u, gdje je počela dobro, sa tri pobjede u prva četiri meča.

Poslije su kola krenula nizbrdo, ali to je i zbog povreda, odnosno slomljene ruke koja nije lijepo zarasla, pa je morala da ide na višestruke operacije. U posljednjem nastupu u oktagonu pobijedila je Rejčel Ostovič i popravila skor na 8 pobjeda i 4 poraza.

Sada je prešla u borbu golim pesnicama, udata je MMA borca Ostina Vanderforda i uživa u životu i ljubavi, što često dijeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC