• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepa Ruskinja jedva preživela požar: Sportska legenda za Božić zapalila stan!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivša gimnastičarka umalo da pogine u požaru u svom stanu.

 darija-skurihina-ruska-gimnasticarka-rusija-gimnastika-pozar-jedva-prezivela-na-bozic-sveca Izvor: Instagram/daria_shkurikhina_

Gimnastičarka Darija Škurihina (30), osvajačica olimpijske medalje kao i višestruka evropska i svetska šampionka, jedva je preživela dramu u svom stanu. Sveća koju je zapalila kako bi proslavila Božić pre nekoliko dana, pala je na pod i napravila požar!

Možda će vas zanimati

Na svu sreću, žrtava nema, ali moglo je da bude katastrofalnih posledica. Kako prenose ruski mediji, prve informacije su da je sveću oborio neki od Darijinih kućnih ljubimaca, a da ona zbog korona virusa i gubitka čula nije osetila dim u zapaljenom stanu!

Zlatna gimnastičarka sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine je u dnevnoj sobi ostavila upaljenu sveću, a zatim otišla u kuhinju samo na par minuta.

''Kada sam pogledala, videla sam dim u sobi. Tada nisam mogla ništa više da učinim. Shvatila sam da je veoma glupo ostaviti otvoreni plamen, ali ljudi uče na greškama. Dobro je da niko nije povređen'', rekla je Škurihina medijima.

Požarse ubrzo iz njene dnevne sobe proširio na ostale prostorije, a dok nisu stigli vatrogasci vatra je pogodila i obližnje kuće. Na sreću, bez žrtava.

Mnogi su Dariji zamerili jer je na društvenim mrežama delila fotografije iz zapanjenog stana, a ona je rešila da ovu tešku situaciju prevaziđe sa osmehom. Škurihina je inače živela u gradu Nižnji Novgorod, u kući koju je od bivšeg gradonačelnika dobila kao poklon za izvanredne sportske rezultate.

Nakon što joj je dom izgoreo, nije sigurno gde će sada živeti.

Darija Škurihina je pored zlatne medalje sa Olimpijskih igara imala tri zlata sa svetskih prvenstva i pet najsjajnijih odličja sa prvenstva Evrope!

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC