• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njemačka kompanija podržala razvoj tenisa u Srpskoj: U januaru i februaru tri prvenstva RS i jedno BiH!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Zahvaljujući saradnji sa novim sponzorom, obezbijedićemo sav nagradni fond što je velika stvar jer klubovi zbog ograničnih materijalnih sredstava imaju probleme u organizaciji tako da će ovo biti zaista velika podrška", rekao je gensek Teniskog saveza Republike Srpske.

 Njemačka kompanija podržala razvoj tenisa u Republici Srpskoj Izvor: Promo/Teniski savez Republike Srpske

Teniski savez Republike Srpske spremno dočekuje nastavak teniske sezone u kojoj će za sve klubove koji organizuju turnire biti obezbjeđena značajna podrška.

Možda će vas zanimati

Za sva takmičenja iz kalendara Teniskog saveza Repubike Srpske i BiH koja organizuju klubovi iz Republike Srpske, zahvaljujući ugovoru koji je potpisan sa njemačkom kompanijom AS TENIS END MOR obezbjeđene su vrijedne nagrade, poklon paketi koji sadrže tenisku i sportsku opremu.

Generalni sekretar TSRS Dragan Dragičević istakao je na koferenciji za štampu da ovo nije komercijalan ugovor, nego isključivo podrška kompanije u cilju razvoja tenisa u Republici Srpskoj.

"Novost ove godine je da organizujemo prvenstva Republike Srpske u svim kategorijama a izgradnjom Nacionalnog teniskog centra dobili smo vjetar u leđa i odlučili da organizujemo sve što možemo u ovoj godini. S tim u vezi, imaćemo u januaru i februaru tri prvenstva Republlike Srpske iz kalendara TS BiH do 12 godina, 14 godina i seniorsko u organizaciji TK Elit i TK Banjaluka. Još bih rekao da će Prvensvo BiH organizovati 30. januara u TK Elit i to je prvi turnir sa kojim počinjemo ovogodišnji program u Republici Srpskoj. Zahvaljujući saradnji sa novim sponzorom, ćemo obezbijediti sav nagradni fond što je velika stvar jer klubovi zbog ograničnih materijalnih sredstava imaju probleme u organizaciji tako da će ovo biti zaista velika podrška", rekao je generalni sekretar TSRS Dragan Dragičević.

Dragičević je danas sa predstavnikom kompanije „As tenis end mor“ Velimirom Bjeljanićem potpisao ugovor o saradnji.

"Želio bih da se zahvalim Teniskom savezu Republike Srpske i institucijama što su nam omogućili da budemo dio ovako uspješne priče koju je u dananje vrijeme teško realizovati. Kompanija AS Tenis end more u saradnji sa TSRS će podržati sva takmičenja na teritoriji Republike Srpske kao i svih razvojnih kampova. U nacionalnim kampovima svi učesnici će dobijati operemu koju će i koristiti i testirati jer Polifajber, firma čiji smo partner, ima širok asortiman teniskih i sportskih rekvizita u svojoj paleti".

Teniski savez RS će u narednom periodu u okviru programa Nacionalnog teniskog centra organizovati rad za najperspektivnije igračice i igrače iz Republike Srpske u mlađim uzrasnim kategorijama. Sa njima će, u okviru kampova saveza raditi kvalitetni treneri po programu Nacionalnog teniskog centra, a sve će to biti potpuno besplatno.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC