• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka ćemo rijetko gledati ove sezone: Zbog porodice mijenja sve planove!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski teniser ima drugačije planove, fokusiraće se na najveća takmičenja.

 Novak Đoković plan 2021 igraće manje turnira Izvor: Profimedia

Novak Đoković će ove sezone igrati na manje turnira nego što smo navikli! Zbog problema koje pravi pandemija korona virusa, najbolji srpski teniser će odustati od brojnih nastupa u ovoj godini.

Razlog za to neće biti problemi srpskog tenisera da se bori sa rivalima iz sedmice u sedmicuveć isključivo to što želi više vremena da provodi sa porodicom.

Dvije sedmice karantina u Australiji su najavili tešku tenisku sezonu, a igrači vjerovatno neće moći da vode porodice na turnire širom planete. To Novaku stvara velike probleme.

''Prilagodiću kalendar turnira. Kao suprug i otac radujem se tome. Čini se da će biti nemoguće da ih povedem na turnire sa sobom ove sezone'', rekao je Novak Đoković u razgovoru sa novinarima nakon finala.

Najbolji teniser svijeta još jednom je pričao o tome koliko mu nedostaje porodica, koja nije mogla da bude sa njim u Australiji.

''Kada sam daleko od kuće, pokušavam da uradim nešto vrijedno. Naravno da mi nedostaju. Ponekad mi se srce raspada jer nisu blizu mene. Ali, ne mogu da se žalim, srećan sam u životu'', dodao je Đoković.

Najbolji teniser svijeta je objasnio da se nije obavezao da će igrati na previše turnira ove sezone. On je još ranije isticao da su mu sada najbitniji trofeji na grend slem turnirima, a sigurno će biti mjesta i za veliki rezultat na Olimpijskim igrama.

Podsjećamo, ove sezone će teniski turnir ATP 250 serije biti održan u Beogradu, pa bismo tu mogli da vidimo najboljeg srpskog sportistu i njegovu porodicu koja ga prati iz lože.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC