• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMAMO NOKAUT GODINE! Sjevalo je u meksičkom okršaju za titulu, a onda je poletjela ta ljevica! (VIDEO)

Autor 000

Fantastičan tajming, fantastična izvedba

 Boks nokaut godine Oskar Valdez Izvor: Printscreen/YouTube/Top Rank Boxing

Meksikanac Oskar Valdez pokazao je svoj najbolji boks u najvećoj borbi u karijeri! On je objedinio titule u superpero kategoriji tako što je spektakularnim nokautom pobedio zemljaka Migela Berčelta u 10. rundi i tako osvojio pojas i u WBC verziji.

Valdez je tri puta slao rivala na pod, a poslije ovog posljednjeg, Berčelt je ostao da leži na zemlji. Ovo je prvi kandidat za nokaut godine, bez ikakve dileme.

Berčelt je probao da "igra" oko rivala, borio se spolja, a teškoruki Valdez je držao centar ringa i bacao svoje "bombe", ali i prednji direkt, kojim je kontrolisao tempo. Potez večeri se svakako desio u toj 10. rundi, kada je Valdez iz kontre, pa još iz koraka unazad bacio taj ubilački kroše u koji je njegov rival naletio i samo se srušio.


"Nema ništa ljepše u životu nego da dokažete ljudima da nisu u pravu. Imam spisak onih koji su sumnjali u mene. Toliko sam srećan, skoro da mogu da uradim salto u nazad kao (šampion lake kategorije) Teofimo Lopez", rekao je Valdez poslije meča.

Ovaj 30-godišnjak sada ima skor od 29 pobeda bez poraza, uz 23 nokauta. Berčeltu je ovo bio prvi poraz poslije skoro sedam godina i sada ima 38-2 (34 nokauta). Prije ovog duela je imao niz od 17 pobeda, koji je trajao još od maja 2014. Bio je šampion pune četiri godine, a bio je i favorit u ovom duelu, koji je više puta odlagan zbog pandemije.

"Moji idoli su sumnjali u mene. Bokserski analitičari su sumnjali u mene. Rekli su da će me Berčelt nokautirati. Imam poruku za sve: Nemojte dozvoliti da vam drugi govore šta možete, a šta ne možete da radite", rekao je emotivni Valdez.

Valdez - Berčelt pregled
Izvor: YouTube/Top Rank Boxing

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC