• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"E zbog toga ne volimo Novaka...": Sad im smeta i podrška oca - To je drskost i arogancija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Burne reakcije na društvenim mrežama...

 srdjan-djokovic-novak-djokovic-intervju-arogancija-drskost-navijaci Izvor: Profimedia/MN Press

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, uvek otvoreno i bez uvijanja govori o svom sinu, pa je tako i njegov poslednji intervju izazvao veliku pažnju.

Možda će vas zanimati

U regionu je to pre svega zbog izjave da su "Hrvati i Srbi jedan narod", a u medijima u inostranstvu više zbog reči kojima je opisao veličinu Novaka Đokovića za koga je rekao da je već najbolji teniser svih vremena, ali i jedan od najvećih sportista ikada.

Izjava koja se "zavrtela" na društvenim mrežama i zbog koje su reagovali mnogobrojni navijači Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Dominika Tima i drugih je ova:

"Po broju sedmica provedenih na broju 1, pa u međusobnim okršajima, po broju masters titula, jedino mu nedostaje olimpijsko zlato i te dve titule koje će već ove godine osvojiti. On je najbolji i sve u svetskom tenisu zavisi od njega. On može da izgubi, ali ne zato jer ga je protivnik nadigrao, nego zato jer mu je on dozvolio da ga protivnik pobedi", samouvereno je rekao Srđan Đoković i iznervirao pojedince do kojih su ove ocene brzo stigle.

"Biti najbolji svih vremena nije pitanje samo pobeda. Zato će Rodžer Federer biti najveći i kada ode u penziju", napisao je jedan navijač na Twitteru.

"Zbog ovoga većina teniskih navijača neće videti Đokovića kao najvećeg ili voleti ga kao što vole Federera ili Nadala. On pušta protivnike da ga pobede? To je drskost i arogancija", dodao je drugi.

"Arogancija je zapanjujuća. I onda se pitaju što ga ne vole?", komentar je jednog navijača.


Bilo je i onih koji su apsolutno razumeli oca Novaka Đokovića koji je emotivnije govorio o svom sinu u koga ima apsolutno poverenje, čime mu je samo u javnosti pružio bezrezervnu podršku, međutim prevladali su komentari onih koji su iz njegove izjave pokušavali da izvuku nešto negativno.

Deluje da je ponekad samo potrebno "učitati" negativnost u izjave o Novaku Đokoviću kako bi se opravdao stav da nije najbolji - ili makar ravnopravan sa Nadalom i Federerom.

Tako je odnedavno aktuelno "razbijanje reketa", a sada i izjava oca koja ništa ne menja.


(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC