• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzbuna u Parizu! Pomjera se Rolan Garos? Novak ne zna kad će napasti trofej!

Autor 000

Sve je više nepoznanica

 rolan garos moguće pomjeranje novak đoković Izvor: Profimedia

Kako se bliži Rolan Garos, tako je sve više indikacija da bi taj turnir mogao da bude otkazan ili makar odložen za neki drugi termin.

To je bio slučaj sa Australijan openom ove godine, zbog pandemije korona virusa, a sada stižu nove informacije oko pariskog grend slema.

Novak Đoković će pokušati da ove godine osvoji svoj drugi Rolan Garos i tako postane prvi čovjek u istoriji koji je svaki grend slem osvajao bar dva puta, a za tako nešto će morati da ide "preko" Rafaela Nadala.

No, pitanje je kada će sve to tačno biti, pošto su prethodnih dana kolale informacije da se Rolan Garos neće ni održati, dok se ovoga puta navodi pomjeranje u kalendariju.

"Razgovori su u toku sa organizatorima o svim modelima, posebno onih koji se tiču prijema publike. Za sada, diskutuje se o odlaganju početka za nekoliko dana", izjavila je portparolka Ministarstva sporta za AFP.

Nekoliko dana ranije sličnu izjavu dala je i ministarka sporta Francuske, Roksana Maraćineanu.

"U razgovorima smo sa Teniskom federacijom Francuske i organizatorima Rolan Garosa da vidimo da li je moguća promjena datuma koja bi se poklopila sa mogućim povratkom publike na glavne sportske događaje. Svi sportovi su danas u takvoj poziciji, pokušavamo da limitiramo rizik i širenje virusa u profesionalnom sportu", rekla je Maraćineanu.

Zbog porasta broja zaraženih, Francuska je od 19. marta u periodu zaključavanja od četiri nedelje, a ostaje da se vidi kako bi pomeranje Rolan Garosa uticalo na ostatak ATP i WTA kalendara...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC