• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 novak-djokovic-sunvu-kvon-uzivo-prenos-livestream-rts-1
 novak-djokovic-sunvu-kvon-uzivo-prenos-livestream-rts-1

Beograd je Novakov grad: Đoković dominirao u prvom meču na Dorćolu - počistio protivnika!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trećeg dana turnira u Beogradu konačno smo gledali najboljeg tenisera sveta.

 novak-djokovic-sunvu-kvon-uzivo-prenos-livestream-rts-1 Izvor: Tanjug/Starsport/Marko Đoković

Posle skoro deset godina prvi reket sveta se pobednički vratio u prestonicu!

Najbolji teniser planete Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Serbia opena pobedom nad Korejcem Sunvu Kvonom (6:1,6:3).

Nole je rutinski savladao rivala, dopustivši mu samo nekoliko poena na svoj servis. Na terenu je izgledao kao da je došao da odigra nešto jači trening. Kvon je dosta grešio pa je tako u prvom setu uspeo da osvoji samo jedan gem.

Vodio je srpski as 5:0, a samo dva gema kasnije pokazao je ko je glavni na terenu i upisao 1:0 U setovima.

U drugom setu na momente je 85. reket sveta podizao nivo igre, ali je Đoković mirno čekao greške i briljirao kako na mreži tako i sa osnovne linije. Imao je Nole 5:1 i u drugoj deonici igre, ali je to bio trenutak kada se Kvon na kratok probudio pa je uspeo da uzme i brejk srpskom asu. 

Ipak nije Nole dozvolio da to bude veliko iznenađenje pa je brže bolje gem kasnije vezao tri meč lopte, i i odmah iskoristio prvu.

Dobro je videti da je Novak u odličnoj formi, ne greši, ne iznenađuje nespretnošću pa sada sa sigurnošću možemo da kažemo da je loša epizoda iz Monte Karla posle samo šest dana u potpunosti iza najboljeg na svetu.

Sledeći protivnik je srpski teniser Miomir Kecmanović sa kojim se Novak sastaje po prvi put.

17:50

POBEDA! 6:3

Tri vezane meč lopte i prva iskorišćena! Bravo Novače!

17:47

Čudno 5:3

Pala je Novaku koncentracija, Kvon je nekim čudom vezao tri poena na servis srpskog asa i došao do brejka. Čak je zabeležio i sjajan poen na mreži,a Nole mu glasno povikao "Bravo".

17:43

Trgnuo se 5:2

Kvon nije baš tako lako dopustio da se meč završi. Iako je u jednom momentu bilo 40-40, Korejac nije dozvolio brejk i meč loptu za Novaka, uspeo je vinerom da ostane još malo u meču.

17:37

Nije moglo bolje 5:1

Još samo gem i Novak je u četvrtfinalu! Kvon mnogo greši i dalje, Đoković strpljivo čeka te greške. Korejac ga izaziva na mrežu, a onda Nole pokazuje zašto je najbolji na svetu. Jendostavno, odlična partija!

17:33

Ma idemo! 4:1

Uspeo je da spasi jednu brejk loptu, ali drugu već ne! Atraktivni poeni na mreži i Novakova sigurnost dovode ga do velikog vođstva i u drugom setu! 

17:27

Potvrđen brejk! 3:1

Blista srpski as na terenu! Protivnik je na njegov servis od početka meča imao samo pet poena. Kvon sve češće greši, Novak uopšte ne mora puno ni da se trudi.

17:23

Majstorski 2:1

Evo ponovo brejka! Nole je dopustio jedan gem Kvonu, ali već u drugom je zapretio. Korejac je na svoj servis uspeo samo do jednog poena, a Novak je sjajno iskoristio prvu brejk šansu. Kvon je skratio lopticu, Đoković je stigao i poslao nedostižnu dijagonalu!

17:19

Siguran i Nole 1:1

Ipak daleko sigurniji u svom gemu je srpski teniser. Odlična preciznost i dalje, nekoliko pogođenih linija i izjednačenje!

17:17

Probudio se Korejac 0:1

Nije Kvon dozvolio da uđe u drugi set kao i u prvi. Razigrao se sada , prošetao Novaka po terenu i stigao do prvog vođstva.

17:14

Jasno je

Evo i statistike prvog seta:

17:11

Ma sjajno! 6:1

Asom je došao do tri vezane set lopte i Kvonovom greškom posle samo pola sata Novak dolazi i do prvog seta. Rutinski, lako sa pola snage.

17:09

Upisao se i on 5:1

Kvon je uspeo da osvojio prvi gem u meču. Odigrao je i jedan izuzetno lep poen, pa mu je Novak uputio aplauz. 

17:05

Ekspresno! 5:0

Ovo je bilo furijozno! Četiri poena Đokovića, novi upisani vineri i sada već skoro nedostižna prednost u prvom setu.

17:03

Idemo! 4:0

Ponovo brejk za Novaka! Igrao je sa pola snage jer je Kvon grešio i lako mu prepustio poene. Brejk šansu je dobio kada je Korejac napravio duplu servis grešku i naravno odmah je iskoristio!

17:01

Ono njegovo

 Majsotrije iz drugog gema najboljeg tenisera sveta.

16:59

Podrška

 Supruga Jelena zadovoljno prati duel.

16:57

Siguran 3:0

Još lakši gem od prvog na meču. Korejac se dobro kreće, ali Đoković je precizan i miran i drži prednost. Dobri vineri i malo grešaka za povećanje prednosti!

16:53

Odlično! 2:0

Poveo je Đoković 0:30, ali se Korejac vratio, nakon čega je srpski teniser sjajnom skraćenom loptom došao do prilike za brejk. Prvu je prokockao, posle nje je usledio odličan viner iz forhenda i nova šansa, ali je Kvon spasio asom. Ipak, stabilno je sačekao Nole treću priliku i uzeo prvi brejk!

16:45

Nije loše! 1:0

Prilično je lako Novak stigao do prvog gema,iako je dopustio dva poena Kvonu nisu to bile velike greške pa ga tako i nisu koštale toga da uđe kako dolikuje u ovaj meč.

16:42

Počinje svojim servisom

Srpski as izabrao je da bude prvi na servisu.

16:37

16:36

Sve je spremno

Počelo je i zagrevanje!

16:26

Konačno!

Očekuje se da uskoro počne meč prvog tenisera sveta! Na Dorćolu sunčano što znači da ne bi trebalo da bude problema zbog vremenskih uslova već ćemo neometano moći da ispratimo Novakov duel protiv 85. reketa sveta.

15:02

Čekamo!

Pljusak je napravio haos na terenima na Dorćolu u sklopu "Teniskog centra Novak", tako da se meč pomera na 16:30h. 

14:36

Sećate se?

ATP je Novakove fanove širom sveta na Instagramu podsetio da se srpski as vraća na teren u Beogradu uz snimak na kojem se vidi kako prvi reket sveta na ulicama prestonice uči mališane da pravilno udare lopticu.

14:30

"Trening"

Da se podsetimo da se Nole za meč na Serbia openu pripremao i tako što je igrao košarku. Na koga Vam više liče potezi, Jokić ili Dončić?

14:25

Kiša!

Đoković će meč da počne nešto kasnije jer je program prekinut zbog kiše. Ostanite uz nas ne očekuje nas duga pauza!

13:51

Imaćemo srpski duel!

Kecmanović je pobedio Francuza (6:3,3:6,6:3) i tako zakazao okršaj sa Đokovićem! Ostaje još da Novak trijumfuje.

13:37

Možda nećemo dugo čekati!

Drugo kolo Serbia opena pre Novaka igra Kecmanović protiv Artura Rinderkneša iz Francuske. Miomir je dobio prvi set (6:3), drugi izgubio istim rezultatom, a u toku je treći u kojem Srbin vodi 4:1.

13:31

Dobrodošli u MONDO Live!

Meč između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona očekuje se da počne oko 14:30 časova. Srpski as na teren izlazi nakon što završi još jedan naš teniser Miomir Kecmanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije