• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ušao u polufinale pa obradovao Srbiju: Za sada idem! Neki su protiv Olimpijskih igara, ali on ne odustaje

Autor Tamara Ranković

On to nije ni dovodio u pitanje

 novak đoković olimpijske igre za sada idem Izvor: MN PRESS

Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Beogradu pobjedom nad Federikom Korijom, a nakon meča bio je vidno raspoložen.

Prvi reket sveta nije krio koliko je srećan zbog prisustva publike, a to je jedan od ključnih razloga zašto Novak putuje i u Tokio na Olimpijske igre.

"Nisam pratio previše šta se događa u Japanu i ne znam koliko Japanaca je protiv toga, ima dosta nagađanja i različitih interesa. Ne mogu da sudim da li je dobro ili ne da se odigraju, ali ja planiram da ih igram dok god je dozvoljena publika. Da nema publike, razmislio bih da li ću ići u Tokio. Za sada idem", obradovao je cijelu Srbiju Đoković.

Novak je bio primjetno nervozan na poslednjih nekoliko mečeva, a sada je progovorio na temu mentalnog zdravlja u sportu i istakao koliko je važno misliti na to.

"Tema mentalnog zdravlja je potcijenjena, naročito u posljednjih 15 mjeseci zbog situacije u svijetu. Ove nedelje prvi put imamo šansu da budemo izvan mehura i da budemo slobodni. Zaboravili smo kako je to.Kad putujete morate da budete samo u svojoj sobi, pa poslije toga možete samo na terene. Kad to radite iz nedelje u nedelju, to vas iznuri mentalno. Mi smo ljudi kao i svi i treba nam sloboda", iskren je bio Đoković.

"Bio sam protiv mjehura i takvih pravila ATP-a, nisam vidio logiku zašto se ne prate regulative Vlada. ATP je to promijenio i drago mi je. Ako nas zemlja u kojoj igramo ograničava da izlazimo, onda ćemo to da poštujemo. Ali, ako takva pravila ne postoje u zemlji u kojoj smo, uz poštovanje epidemioloških mjera, onda bi trebalo toga da se držimo. To je moje mišljenje od početka, naročito ove godine i malo je potrajalo da dođe do ovoga", objasnio je prvi reket svijeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC