• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 tenis beograd đoković martin
 tenis beograd đoković martin

Đoković poslije drame u finalu Beograda! Lomio reket, izgubio set ali na kraju pobijedio!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Srpski as spreman da održi još jedan "teniski čas"

 tenis beograd đoković martin Izvor: MN PRESS

Prvi reket sveta plasirao se u finale turnira u Beogradu!

Novak Đoković savladao je Slovaka Andreja Martina rezultatom 6:1,4:6,6:0 i tako će posle deset godina igrati meč za titulu u prestonici Srbije. 

16:07

FINALEEE! 6.1,4:6, 6:0

Pobeda Novaka Đokovića!

16:04

IDEMOOO! 5:0

Jedan gem deli Novaka od prvog finala u Beogradu posle deset godina! Rešen je da treći set okonča sa Martinovom nulom.

Izvor: MN PRESS

16:02

Blizu smo! 4:0

Još jedan gem bez greške u ovom setu za Novaka!

Izvor: MN PRESS

15:56

IDEMO! 3:0

Iz trećek pokušaja uzeo je Đoković još jedan brejk i stekao ogromnu prednost u odlučujućem setu polufinalnog meča! Uporan je bio Novak tokom celog gema iako nije hteo da popusti Slovak koji je podigao nivo igre posle drugog seta. Sada već miriše na dobro.

15:51

Tako je! 2:0

To je pravoi Đoković! Ofanzivno je ušao u svoj servis gem i iako je Martin uspeo da osvojio dva poena to je bilo sve što mu je Novak dopustio.

15:48

Bes

Ovako je izgledalo lomljenje reketa 

15:47

EVO GA! 1:0

Odmah brejk na početku odlučujućeg seta. Poen koji je odigran na brejk loptu je bio fantastičan. Silovito je udario Slovak, ali stigao je srpski as da vrati i to što je skroz izbacilo iz takta Martina.

Dobro je počeo ovaj set..

15:44

Detalji

Jednaki su bili u drugom setu Đoković i Martin iako je razlika u kvalitetu tenisa velika. Grešio je i Novak, to je Slovak koristio i umeo da prelomi kada je bilo ključno.

Evo i statistike:

15:40

LOŠE! 4:6

Martin je osvojio set! Đoković je napravio seriju grešaka i lako dopustio čak tri set lopte Slovaku koji je na veliko iznenađenje izjednačio. Prava drama u Beogradu...

Izvor: MN PRESS

15:36

Neverovatno! 4:5

Potpuno se razbudio Martin i sada je on na korak do seta! Novak je besan i ljut, reket je slomljen, a sve to Slovak pažljivo koristi i primorava prvog na setu da servira za opstanak na meču!

Izvor: MN PRESS

15:34

Ljut!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

 Otišao je i ovaj reket...

15:31

Uf... 4:4

Izgubio je Novak gem i polomio reket...

Izvor: TV Arena sport/screenshot

15:28

AJDE!

Povikao je Novak ka svom timu "Ajde", ljutito jer im je tražio da se više uključe u meč!

15:23

Ma tako je! 4:3

Ne ume Martin toliko da se odupire koliko je Novak rešen da maestralno zakorači u finale! Uspeo je u ovom gemu da iskoristio prvu šansu za brejk Đoković i sada je dva gema nadomak finala!

15:18

Izjednačenje! 3:3

Raznolikim udarcima, od voleja do slajs bekhenda, sve je pokazao Đoković u ovom gemu i tako izjednačio rezultat u drugom setu bez izgubljenog poena na svoj servis.

15:15

Otkud ovo? 2:3

Spasio je Slovak brejk loptu i počeo agresivnije da igra što mu je definitivno pomoglo da upiše novo vođstvo! Odličan tenis je počeo da prikazuje Martin, to je juče radio i u meču sa Dušanom Lajovićem, ali naravno Đoković deluje kao da će naći rešenje da ga "slomi".

15:08

Vratio se! 2:2

Sjajnim polivolejom pokazao je Đoković Slovaku da ima posla sa svetskim brojem jedan. Počeo je Novak da šalje i kratke atraktivne lopte, a Martin je nastavio da greši i igra isključivo defanzivno. Izjednačenje!

15:04

Pogledajte

Evo i detalja sa meča:

15:03

Dobro je... 1:2

Uzvratio je odmah srpski as brejk! Nije se opustio kako je delovalo u prethodnom gemu i uspeo je ponovo da napadne. Martin sa drige strane nema ofanzivu i tako Novaku olakšava posao.

Izvor: MN PRESS

14:59

Iznenađenje! 0:2

Đoković je izgubio servis gem u drugom setu. Neshvatljive greške prvog na svetu iskoristio je Slovak koji nije odigrao nijedan atraktivni poen već je samo čekao da Novak pogreši. Trebalo bi da se probudi.

Izvor: MN PRESS

14:55

OPA! 0:1

Probudio se u drugom setu Martin pa je uspeo da konačno osvoji gem na svoj servis i prvi put povede na meču! Imao je u nekim poenima i malo sreće, dok Novak nije želeo da troši snagu.

Izvor: MN PRESS

14:50

Kakva dominacija.. 6:1

Fantastičan Novak ništa ne prepušta slučaju, spasio je pet brejk lopti u ovom gemu iako Martin ne bi napravio veliki problem da je smanjio za jedan gem, nije hteo da se opusti srpski as i izazivao je na mrežu Slovaka koji nema rešenje za fantastičnu igru svetskog broja jedan.

Izvor: MN PRESS

14:39

Fantastično 5:1

Odlični napadi, preko deset direktnih poena i Novak je nadomak prvog seta! Agresivno je igrao, ali sigurno da bi mogao još snažnije, ipak Slovak ne pruža jak otpor pa tako nije potrebno da se Đoković previše "lomi" na terenu.

14:33

Kao furija 4:1

Vidi se velika razlika u kvalitetu i na servisu. Novak je na drugi servis poslao as protivniku što dovoljno govorio o dominaciji. Gem sa nulom za novo vođstvo!

14:31

Bravo, bravo 3:1

Upisao se i Slovak! Odigrao je nekoliko sjajnih poena, a Đoković nije imao potrebu silovito da udara, pa je Martin iskoristio šansu da umanji Novakovu prednost.

14:25

Tako je 3:0

Zasmetalo je svetskom broju jedan jako sunce pa nije baš najbolje video gde šalje lopticu, ali snašao se kao i uvek Novak i zaista lako vezao nekoliko sigurnih poena za povećanje vođstva.

14:21

Ma idemoo 2:0

Dobro je Martin otvorio gem na svoj servis, ali Novak je video šansu da napadne i iskoristio to. Odigarao je i poen od 22 udaraca što mu je najduži do sada poen na turniru. Uspeo je do šanse za brejk i odmah je iskoristio.

14:15

Ona sudi!

A pravdu deli lepa Srpkinja!

14:14

Dobar start 1:0

Bez puno muke, polovično jaki servisi i Novak je već upisao prvi gem. Martin je nanizao greške i u prvom gemu polufinala nije uspeo da zapreti prvom reketu na svetu.

14:05

Tu su!

Polufinalisti su izašli na beogradsku šljaku.

14:01

Uskoro

Dok prvi i 119. teniser sveta ne izađu na teren, podsećamo da je Đokovićev protivnik kvalifikant koji je prethodno eliminisao Dušana Lajovića čime je sprečio srpsko polufinale.

Izvor: MN PRESS

13:48

Oduševljenje

Korija je toliko bio srećan što je dobio priliku da igra sa Novakom da mu je zatražio i fotografiju, a Đoković ga je kasnije još više obradovao kada je taj selfi objavio na Instagramu.

13:34

Spremni?

Novak je dominirao na prethodnom meču. Za manje od sat vremena pobedio je Koriju i dopustio mu za ceo meč samo jedan gem!

12:11

Dobrodošli u MONDO live!

Pratićemo polufinalni meč turnira u Beogradu između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i 119. reketa na planeti Andreja Martina.

UKRATKO

  • Do sada nisu igrali
  • Slovak je kvalifikant
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije