• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 novak-djokovic-aleks-molcan-beograd-finale
 novak-djokovic-aleks-molcan-beograd-finale

Novak iz Beograda nosi titulu u Pariz! Ludilo, drama, brejkovi pa pehar! Zna se ko je kralj šljake u Beogradu

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Vreme je za titulu na šljaci!

 novak-djokovic-aleks-molcan-beograd-finale Izvor: MN PRESS

Svetski broj jedan u svojoj domovini osvojio je 83. trofej u karijeri.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počistio je sa beogradske šljake Aleksa Molčana u finalu turnira u Beogradu rezultatom 6:4,6:3.

Sjajno je igrao Slovak, ali Novak je izašao sa jednom misijom na šljaku, želeo je da sa titulom otputuje u Pariz i uspeo je! U prvom setu gledali smo seriju brejkova i bilo je neverovatno videti da je prvi reket sveta dozvolio da mu se toliko puta oduzme servis, ali je srećom jedan više brejk ukrao on!

U drugom setu odigrao je daleko bolje, ali treba reći jedno svaka čast Slovaku koji je na ovom turniru odigrao tenis karijere.

Đoković posle trofeja juriša na Rolan Garos, neće biti lako, čekaju ga Rafa i Rodžer, ali rešen je da u Parizu sa šljake izađe kao i danas sa beogradske: Kao pobednik!

15:39

POBEDA! 6,4 6:3

Imao je Novak tri meč lopte i drugu iskoristio. Đoković je šampion Beograda posle deset godina!

15:37

I Novak vraća! 5:3

Velika borba, ali Molčan nije umeo da preseče! Đoković servira za pobedu u Beogradu posle sjajnih udaraca oba tenisera u ovom gemu.

Izvor: MN PRESS

15:30

Vraća Slovak! 4:3

Nema stajanja za Molčana i dalje! Svaka čast za ovog momka koji u momentima kada sve ide u korist Đokovića on igra hrabro, ofanzivno i sa puno agresije. Sve loptice padale su mu na liniju, pa je tako uz dobar tenis i malo sreće došao do brejka. Povikao je Novak " A JOJ".

Izvor: MN PRESS

15:25

BREJK! 4:2

Bilo je 40:0 za Molčana, ali Đoković nije želeo da prepusti slučaju ovaj gem! Osvojio je naredna tri poena i izborio šansu da povede. Molčan je odigrao fantastične poene ali u ključnim momentima slao je lopticu u aut.

15:17

Sa nulom! 3:2

Nije to najbolji tenis koji Đoković može da igra, ali je očigledno protiv Molčana dovoljan za vođstvo. Bez atraktivnih poena i agresije, igrao se jedan od kraćih gemova na meču.

15:14

Napeto 2:2

Ne želi da se preda Molčan. Igra tenis karijere i drži se iako ga Đoković napada. Jedno veliko bravo za Slovaka.

Izvor: MN PRESS

15:09

Odlično! 2:1

Jaki servisi i ofanziva, i eto još jednog gema za Novaka bez izgubljenog poena. Poslao je Đoković lob Molčanu, a Slovak je uputio odličan smeč, međutim upravo na stranu na kojoj je spremno čekao srpski as i uzvratio furioznim forhendom.

15:06

Drži se 1:1

Molčan posustaje, ali ipak drži svoj servis. Pripretio je Novak i fantastičnim forhend vinerom došao na 30:30, ali je onda agresivnije odigrao naredna dva poena Slovak i izjednačio.

15:03

Ovo je bolje 1:0

Mnogo je bolje Novak otvorio drugi set. Bez greške, sa nulom čista perfekcija. Molčanu je pala koncentracija i čiste zicere slao je u aut, sada već deluje bolje...

A evo i statistike prvog seta.

14:57

Uspeo je! 6:4

Set prepun preokreta i ludog tenisa pripao je Novaku. U ovom gemu presudila je razmena na 40:40 kada je loptica silovito išla sa jedne na drugu stranu. Agresivni su bili i Slovak i Đoković, ali je prelomio prvi reket sveta i približio se tituli za jedan set.

14:51

Neverovatno!5:4

I po treći put je Molčan oduzeo Novaku servis! Neverovatno je na kako visokom nivou igra Slovak, perfektno pogađa linije i duboke lopte, ofanzivan je kada treba i ponovo je iskoristio prvu brejk šansu da oduzme servis prvom teniseru sveta. Novače, mora agresivnije!

14:46

Odlično! 5:3

Evo ga još jedan brejk! Ostao je samo korak do prvog seta u finalu posle mnogo problema. Razigrano i dalje deluje Molčan ali uspeo je i Đoković da podige nivo igre i da upiše odlične vinere.

14:42

Publika

Mnogo poznatih ličnosti prati ovaj meč.

Izvor: MN PRESS

14:41

IDEMO! 4:3

Poveo je prvi reket sveta i konačno igra agresivnije i uspeva da "slomi" mladog Slovaka koji je sada zbog silovitih udaraca nanizao greške. Deluje da mu je popustila koncentracija i Novak je konačno mogao da raspuca lopticu, a da je Molčan ne stigne.

14:35

AJMO! 3:3

I drugi brejk je vratio Đoković! Morao je da se pomuči, do svakog poena je došao na teži način ali izjednačenje je tu i to je dobro! 

14:33

Ne vredi

Ni ovako blistavi udarci ne pomažu

14:31

Loše... 2:3

Molčan je ponovo uzeo brejk i preuzeo vođstvo! On je bio taj koji je napadao, a Novak grešio. Đoković je na svoj servis dobio samo jedan poen, a oba puta kada je izašao na mrežu bilo je neuspešno. 

14:27

Dobar Slovak 2:2

Potpuno ravnopravni na terenu prvi i 255. teniser sveta, i to ne zato što Đoković deluje loše već Molčan igra veoma dobar tenis. Nije dozvolio u ovom gemu priliku za brejk i prelepim drop šotom je izjednačio rezultat.

14:22

Sad je dobro 2:1

Sigurnije mnogo je odigrao Đoković i poveo u finalu! Vezao je nekoliko odličnih i ofanzivnih udaraca, koje je Molčan uzvraćao, ali i slao u aut. Skoncetrisao se Novak i već u trećem gemu delovao je bolje.

14:20

Vratio se 1:1

Resetovao se srpski as pa je počeo u ovom gemu agresivnije da udara. Uspeo je da vrati brejk i izjednači, ali dosta razigrano delovao je i Molčan. Možda ovo Novaku neće biti lak posao...

14:16

Ne valja! 0:1

Molčan igra na sve ili ništa dok je Novaku i dalje stegnuta ruka pa je to odmah na startu meča Slovak iskoristio i ukrao servis Đokoviću.

Izvor: MN PRESS

14:14

Servira Nole

Svetski broj jedan prvi servira na meču

14:04

Na terenu su

Prvi reket sveta izašao je na teren da pokuša da osvoji trofej u Beogradu posle punih deset godina!

13:55

Još malo

Može li Nole do titule u Beogradu?

Izvor: MN PRESS

13:42

Slovak

Upoznajte Novakovog protivnika. Zauzima 255. poziciju na ATP listi, finalista je juniorskog Australijan opena, a u duel sa Đokovićem ulazi nasmejan jer mu je meč protiv najboljeg na svetu ostvarenje sna.

13:34

Šta posle?

Odmah nakon finala Novak pakuje kofere za Rolan Garos, a tamo ga čeka pakao!

13:31

Još pola sata

Meč bi trebalo da počne u 14 časova. 

Izvor: MN PRESS

12:35

Dobrodošli u MONDO live!

Ostanite uz nas da ispratimo uživo i poslednji meč na beogradskoj šljaci Novaka Đokovića ove sezone. 

UKRATKO

  • Posle deset godina u finalu
  • Slovak pobedio dva Srbina
  • Nikada nisu igrali 
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije