• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 rolan garos đoković kuevas
 rolan garos đoković kuevas

Novak se svađao sa navijačem i razbio rivala: Kao brzi voz juri kroz Rolan Garos!

Srpski teniser bez većih problema prošao u narednu rundu Rolan Garosa, protivnik mu nije mogao ništa, više ga je nervirao jedan navijač!

 rolan garos đoković kuevas Izvor: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena)

Novak Đoković se bez ikakvih problema plasirao u treće kolo Rolan Garosa, a više ga je namučio nepristojni navijač sa tribina nego Pablo Kuevas!

Iskusni urugvajski teniser sa kojim je Đoković danas igrao prvi put u karijeri bio je na sasvim solidnom nivou, međutim nije to bilo dovoljno da bi namučio Srbina. Izdržao je dva sata i osam minuta na terenu i samo u finalnom setu uspio da parira srpskom asu.

NOVAK ĐOKOVIĆ - PABLO KUEVAS 3:0 (6:3, 6:2, 6:4)

Uspio je Kuevas da u prvom setu prvi dođe do brejka, brzo je to Novak neutralizovao, a onda rutinski dobio prvi set. U drugom kao da nije bilo otpora Urugvajca, za tačno pola sata ga je "počistio", da bi se potom Kuevas pojavio u trećem na mnogo višem nivou.

Trebalo je skoro sat vremena Novaku da ga "slomi", imao je duge gemove na svoj servis, Kuevas je stvarao brejk šanse, ali sve je izdržao Srbin.

Nije ga poremetio ni bezobrazni navijač koji je zviždao prije servisa, zbog čega se Novak obratio sudiji. Ubrzo su se strasti smirile, a Novak je lagano prošao u treće kolo gdje ga sada čeka 93. teniser svijeta - Rikardas Berankis iz Litvanije.

Kompletan tok meča čitajte klikom na karticu "Razvoj događaja".

17:50

KRAJ!

Novak Đoković ide u treće kolo Rolan Garosa - pobedio je Pabla Kuevasa 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:4.

U narednom kolu igra igra sa Rikardasom Berankisom (#93) iz Litvanije.

17:46

5:4 NOVAK SERVIRA ZA MEČ!

Nije se Novak naročito trudio u ovom gemu, traži šansu za kraj na svoj servis.

17:45

5:3 ZA NOVAKA!

Dobar servis Đokovića, ni ovo nije bio problematičan gem. Samo jedan još ga deli od plasmana u treće kolo Rolan Garosa u kome brani finale.

17:39

4:2 ZA NOVAKA!

Znatno lakši gem na servis Đokovića nego prethodna dva, ovo već nalikuje igri iz drugog seta. Nije dozvolio Kuevasu ni da se ponada...

Još dva gema!

17:35

3:2 ZA NOVAKA!

Kuevas dobija gem bez izgubljenog poena! Zaista daje sve od sebe Urugvajac, a kao da je Đoković nervozniji nego inače.

To je i zbog navijača koji je u ovom gemu provocirao i Kuevasa.

Izvor: Profimedia

17:32

3:1 ZA NOVAKA!

Bilo je nervoze, nekorektnih poteza publike, odličnog tenisa Kuevasa, ali uspeva srpski as da dođe do trećeg gema u ovom setu. Ponovo je Urugvajac imao brejk šansu, međutim kad god je teško - Novak izmisli poen.

17:23

BURA!

Jedan navijač je iznervirao Đokovića, pa je srpski as morao da reaguje.

"Na svaki poen se čuje!", povikao je Novak ka sudiji, a onda ga je i publika izviždala.

17:16

2:0 ZA NOVAKA!

Uh, ovo je bio najteži i najzanimljiviji gem do sada...

Mučio se Đoković, imao je Kuevas čak tri brejk šanse, ali kada god je bilo komplikovano - Srbin se vraćao. Zaista je Kuevas igrao odlično, osvojio neke spektakularne poene, ali kad ne može - onda baš ne može.

Koliko je bilo teško govori i URLIK srpskog asa na kraju gema.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

17:03

1:0 - ODMAH BREJK!

Kao i u prošlo setu, Đoković počinje brejkom.

Bio je u svlačionici Kuevas, vratio se, ali nije popravio igru. Šta god da uradi, sačeka ga Đoković i rutinski osvoji poen.

16:51

6:2 - SET!

Uspeo je Kuevas da osvoji jedan još gem na svoj servis, ali Novak se ne kocka više. Samo je na trenutak u prvom setu imao momenat nesigurnosti, ali drugi set dobija za manje od pola sata igre. Još jedan...

Izvor: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

16:49

5:1 ZA NOVAKA!

Ovo je već neprijatno, Novak kao od šale dolazi do poena...

16:46

4:1 - BREJK!

Sada već deluje kao da je Kuevas obeshrabren, poeni su kratki i nisu nimalo neizvesni. Srbin od početka do kraja diktira tempo, pogađa i ne greši, a to se odmah odrazilo na rezultat pošto Novak ima već dva brejka prednosti posle 21 minuta tenisa.

16:44

3:1 ZA NOVAKA!

Nastavlja srpski teniser da igra dobro, tenis mu je raznovrstan, pa iako Kuevas ima sasvim pristojan nivo igre - to jednostavno nije dovoljno za prvog igrača sveta.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena)

16:37

2:0 Potvrda

Pojačao je u ovom gemu Đoković i servis, Kuevas je jedva ivicom reketa vratio dve loptice. Petim asom na 40:15 Novak je potvrdio stečeni brejk.

16:35

1:0 Odmah brejk!

Dominacija na startu drugog seta.

Nije želeo Đoković ništa da prepušta slučaju, napao je i upisao odličan viner, uz jednu dobru skraćenu lopticu i tako odmah na početku došao do brejka.

Vrisnuo je za sreću...

16:25

6:3 - SET!

Novak vodi 1:0 u setovima, ali bilo je problema...

Taman kada je delovalo da je sve pročitao kod rivala, počeo je da "štuca" i suočio se sa tri brejk šanse. Tada je podigao nivo igre, naterao Kuevasa na greške, vezao je pet poena i poveo 1:0 u setovima.

16:20

5:3 - BREJK!

Bori se i bori Kuevas, ali nema jednostavno kvalitet da parira Đokoviću kada doda gas. Odmah je napao njegov servis, vraćao se Urugvajac u gem, ali udarci sa osnovne linije koje je poslao srpski as su ipak bili premoćni.

16:13

4:3 ZA NOVAKA!

Imao je šansu Đoković da napravi novi brejk protiv Kuevasa, ali uspeva Urugvajac da stabilizuje svoju igru nakon praznog hoda. Znamo da Novak može mnogo bolje od ovoga, pa nema razloga za zabrinutost.

16:02

3:2 - TAKO JE!

Novak ne dopušta bilo kakvo iznenađenje, ponadao se Kuevas, ali sada je srpski teniser ubacio u "turbo mod" i bez problema potvrđuje brejk.

16:00

2:2 - BREJK!

Ne da Đoković protivniku da pobegne, odmah vraća ribrejk. Koristi prvu brejk šansu na meču i tera Kuevasa na grešku, sada očekujemo pravog Novaka...

Izvor: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

15:56

1:2 - BREJK!

Šok za Đokovića na početku. Počeo je fenomenalno, ali onda se nešto desilo. Prvo je bez ikakvih tenzija Kuevas dobio gem na svoj servis, a onda je iskoristio drugu brejk šansu na meču. Novak je netipično pogrešio, ali tek je počeo susret...

15:49

1:0 ZA NOVAKA!

Đoković počinje silovito ovaj meč. Servirao je odlično, protivniku nije dopustio bilo kakvu šansu, sa nulom dobija prvi gem.

15:39

Novak izlazi na teren... Meč uskoro počinje!

15:19

SAD ĆE NOVAK!

Imer je pobedio Monfisa u četiri seta (3:1) i to mu je prva pobeda nad TOP20 teniserima u karijeri. Gledaćemo uskoro Novaka na terenu...

13:59

KAD ĆE NOVAK?

Prvi meč na "Lenglenu" je završen, Svitolina je dobila Li u dva seta (6:0, 6:4), dok je sada na tom terenu u toku duel Imera i Monfisa. Trenutno je 1:1 u setovima.

Posle toga će Novak na teren...

13:22

Dobro došli u MONDO live!

Meč između Novaka Đokovića i Pabla Kuevasa biće na programu na stadionu "Suzan-Lenglen" posle 14.30. Susret ćemo pratiti UŽIVO iz minuta u minut.

UKRATKO

  • Đoković - Kuevas 3:0 (6:3, 6:2, 6:4)
  • U narednom kolu Novak igra protiv Rikardasa Berankisa.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije