• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se za Vimbldon sprema kod Nadala! Odlazi na ostrvo iz raja, pa napada Rafu, Rodžera i TROFEJ!!

Autor 000

Trener srpskog tenisera saopštio detaljan plan priprema.

 novak đoković vimbldon pripreme majorka Izvor: MN PRESS

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ima jasan plan, naredni cilj je osvajanje Vimbldona. Podizanjem pehara na turniru u Engleskoj izjednačio bi se sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom po broju grend slem titula.

Njegovi največi rivali imaju po 20. grend slemova, a Đoković jasan plan kako da ih sustigne. Za sezonu na travi pripremaće se na Majorki, ostrvu na kom je rođen Rafael Nadal.

Možda će vas zanimati

 Ovo je u intervjuu potvrdio Goran Ivanišević, jedan od ljudi iz Novakovog stručnog štaba. On je otkrio detaljan plan priprema srpskog tenisera pred Vimbldon.

''U srijedu idemo na Majorku, tamo ima i turnir, ali je pitanje da li ćemo ga igrati. Po mom mišljenju, Novak ne treba da ga igra jer je trava u Londonu drugačija od one na Majorki. Turnir je pod znakom pitanja, nije to baš ista situacija kao u Beogradu'', rekao je Goran Ivanišević za SK.

Najbolji igrač na svijetu će još dva dana odmarati, pa onda početi sa treninzima na poznatom ostrvu u Španiji, gdje će provesti čitavu nedelju.

''Đoković će kao branilac titule igrati u ponedjeljak, što znači da ćemo sedam ili osam dana biti u Španiji. Trebalo bi da se tri dana ranije pojavimo u Londonu'', dodao je hrvatski stručnjak.

Novak je osvojio posljednja dva Vimbldona, 2018. i 2019. godine, dok se prethodne sezone turnir nije ni održao. Najbolji teniser planete će, pred turnir koji počinje 28. juna, odraditi dva treninga na travi u najpoznatijem kompleksu svjetskog tenisa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC