• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda svjetske odbojke će igrati za Banjalučane: Vanja Grbić potpisao ugovor sa OKI Banjaluka!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Član odbojkaške "Kuće slavnih" i osvajač 13 medalja sa velikih takmičenja zaigraće i sjedeću odbojku u dresu banjalučkog kluba.

 vladimir Vanja Grbić ugovor OKI  Banjaluka Izvor: Facebook/Vladimir Vanja Grbic official

Odbojkaški klub invalida „Banjaluka“ na poziv proslavljenog srpskog odbojkaša Vladimira Vanje Grbića boravio je od 23. maja do 27. juna u Soko Banji gdje je u sklopu Internacionalnog odbojkaškog kampa, koji organizuje Vanja Grbić, održan je pokazni trening sjedeće odbojke za sve učesnike kampa.

Tom prilikom ozvaničena je i saradnja sa jednim od najboljih svjetskih odbojkaša u istoriji.

Vanja Grbić potpisao je ugovor sa banjalučkim klubom kojem već duže vrijeme pruža podršku, a sada će i zvanično postati njihov igrač i zaigrati sjedeću odbojku u dresu Banjaluke.

"Potpisan jedan od najdražih ugovora sa odbojkaškim klubom invalida iz Banja luke. Moj rođo Novak predsjednik kluba i veliki entuzijasta, Drasko Madžar, Zoki Ješić...ljudine...gromade. Ljudi za primjer. Čast mi je da budem dio takve ekipe“, napisao je Vanja Grbić na facebooku uz fotografije potpisivanja ugovora.

Predsjednik OKI "Banjaluka" Novak Grbić rekao je da je ovo izuzetno značajna stvar za ovaj klub koji u 22 godine postojanja, osim sportskih rezultata, neprestalno radi i na popularizaciji i omasovljavanju ovog sporta.

"Mi smo najsrećnija ekipa na svijetu jer u svojim redovima imamo ovakvu ljudsku, sportsku, odbojkasku veličinu - gromadu. Možemo samo da se Bogu zahvalimo, naravno i Vanji na ovom istorijskom događaju. Sigurni smo da je nas novi - stari član, obradovao sportsku javnost kako u Republici Srpskoj, Srbiji, tako i u Evropi i Svijetu, a kolika je naša sreća, to se ne može opisati riječima. Vanja je sada naš igrač i igraće za nas prvenstvo Srbije i RS koliko mu obaveze budu dozvoljavale“, rekao je predsjednik OKI "Banjaluka", Novak Grbić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC