• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov najveći "hejter" odlazi u penziju?! Uživa da proziva Novaka, sad je poručio - Nisam kao on!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nik Kirjos najavio je da će uskoro da napusti tenis!

 nik-kirjos-penzija Izvor: Tanjug/AP/Alberto Pezzali/Alastair Grant

Australijanac je glavni kada treba da se bilo šta zamjeri svjetskom broju jedan, ali je u posljednje vrijeme počeo da shvata moć srpskog asa, a sada je doieo odluku koja će mnoge iznenaditi.

Možda će vas zanimati

Nik Kijros obavijestio je da mu je u planu da napusti tenis u 28. ili 29. godini što nije tako daleko s obzirom na to da Australijanac sada ima 26 godina.

Kako je istakao njegov najveći san nije bila teniska karijera, već košarkaška, a to nije ispunio. Kirjos je objasnio da on na tenis ne gleda kao Federer, Nadal i Đoković.

"Ne volim ovaj sport kao što ga vole legende. Osjećam da Federer, Nadal i Đoković ne bi mogli da žive bez tenisa, to je njihova prva ljubav. Moja prva ljubav je bila košarka, ali nisam uspio da ispunim svoj san. Dobijam dosta negativnih komentara, ali želim da radi i neke druge stvari pored tenisa. Cilj mi je da se povučem sa 28, 29 godina, jer želim da iskoristim najboljeg godine svog života sa porodicom, djevojkom i prijateljima", iznenadio je Nik.

Australijanac ne forsira sebe, i napominje kako je ovo posljednja faza njegove karijere.

"Odlučio sam da ne vršim pritisak na sebe. Srećan sam, sa mnom je moja djevojka, još uvijek mogu da igram na visokom nivou. Dosta sam radio prethodnih nedjelja. Nije lako pronaći motivaciju. Dugo sam na Turu, znam da sam u posljednjoj fazi karijere", objasnio je Kirjos.

Njego naredni protivnik u trećoj rundi Vimbldona biće Feliks Ož Alijasim. Uvijek temperemanetni Nik nije više toliko siguran u sebe.

"Oduvijek sam bio veliki poštovalac Feliksa, mislim da ima sve što je potrebno da uspije. Njegova igra je nevjerovatna, izuzetno ga poštujem. Neću mijenjati taktiku, biću agresivan. Nisam favorit, ali znam da postoje ljudi koji vjeruju da mogu da pobijedim", zaključio je Kirjos.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC