• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija pamti Hrvaticu koja sudi Novaku! UKRALA poen Srbinu u Melburnu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Marija Čičak je imala žestoku raspravu na terenu tokom meča na Australijan openu. Srpski teniser Viktor Troicki pobjesnio!

 marija čičak incident melburn viktor troicki Izvor: YouTube/Printscreen/Australian Open TV

Finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Matea Beretinija će biti istorijsko iz više razloga. Kako za srpskog igrača koji može da ispiše nove stranice istorije sa 20 grend slem trofejem, tako i za sudiju.

Naime, prvi put u istoriji ovog turnira će u stolici sjediti žena. Biće to Marija Čičak iz Hrvatske.

Možda će vas zanimati

 Čim je objavljena ova vijest na društvenim mrežama su mnogi Novakovi navijači počeli da se pitaju da li ima razloga za zabrinutost i pristrasnost. Možda i s pravom...

Srpska javnost pamti njenu odluku sa Australijan opena 2017. godine. Tada je na terenu bio drugi srpski teniser, Viktor Troicki. On i Paolo Lorenci (Italija) odigrali meč u pet setova u drugom kolu, a jedan poen iz petog seta je izazvao mnogo polemike. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

U sedmom gemu odlučujućeg seta je Troicki poslao bekhend paralelu na samu liniju. Linijski sudija je uzviknuo aut, Viktor je tražio "čelendž" i bio je u pravu. Njegov protivnik je bio daleko od lopte, ali je Hrvatica saopštila da će poen da se ponovi umesto da ga dodeli Srbinu.

"Šta mi to radiš!? Znaš li šta si uradila", vikao je Troicki na nju i objašnjavao da treba da dobije poen. Sporni trenutak možete pogledati od 3:14 na snimku ispod.

Troicki-Lorenci i svađa sa sudijom Marijom Čičak
Izvor: Youtube/Australian Open TV

Srećom, to ga nije koštalo, pošto je ubrzo dobio set, a samim tim i meč.

"Smiješno je bilo šta komentarisati, ispada kao da ja glumim nešto, a budem uvijek u pravu. Nevjerovatno mi je da je donijela takvu odluku. Lorenci ne da nije bio na lopti, nego je bio tri metra od nje, na drugom stranu terena. Ne bi je stigao ni da je bio tu. Sudila je dobro tokom meča, ali je napravila ključnu grešku, smijaće se sama sebi kada to bude vidjela. Pogledao sam odmah i ka njemu, ali nisam očekivao da će Italijan da prizna, iako zna šta je istina. Dobro se završilo po mene na kraju", rekao je Troicki poslije tog meča.

Nije to bio jedini gaf koji je napravila, pošto je na turniru u Dohi pogrešno računala poene, pa je tako na meču Bartel-Radvanjska pogrešno dodijelila gem, pa je tim Poljakinje morao da reaguje.

Greška Marije Čičak
Izvor: YouTube/ bar78de

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC