• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 novak đoković olimpijske igre konferencija za novinare Beograd
 novak đoković olimpijske igre konferencija za novinare Beograd

Đoković čuo himnu, pa poručio - Moram da ustanem: Zapjevao "Bože pravde" pred put o Tokio - Hoću zlato!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Najbolji teniser svijeta održao je, na aerodromu "Nikola Tesla", konferenciju za novinare pred polazak na Olimpijske igre!

 novak đoković olimpijske igre konferencija za novinare Beograd Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Novak Đoković nas je obradovao odlukom da uprkos mnogim zabranama i odustajanju velikog broja kolega ipak predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Danas se tim povodom kratko obratio medijima na aerodromu "Nikola Tesla" i poručio da je njegova velika želja da se sa zlatnom medaljom vrati iz Japana, dodajući da se dobro pripremio i da nije umoran što je zaista odlična vijest poslije iscrpljujućih nastupa na Rolan Garosu i Vimbldonu.

Na kraju konferencije za medije Đoković je ustao i otpjevao himnu "Bože pravde", a detaljnije pročitajte klikom na karticu "razvoj događaja".

13:52

Pogledajte i fotografije sa Novakovog obraćanja!

13:27

Na kraju konferencija je Akademski hor "Kolegijum muzika" otpevao "Bože pravde", a kada je Đokoviću rečeno da ostane da sedi...

"Ja moram da ustanem!", rekao je Đoković i otpevao celu himnu.

13:25

NAJVEĆI RIVALI?

"Ima otkaza, ali dosta dobrih je i tamo... Cicipas, Medvedev i Zverev su tu. Treba doći do finala, učestvovanje na Igrama nosi pritisak i emociej koje se nose. To je drugačije od turnira. Tretiraću ih kao sve ostale turnire kako bih bio usredsređen na Igrama", rekao je Đoković.

Izvor: MONDO, Uroš Arsić

13:24

PRIPREME U CG?

"Ne bih rekao da je nekonvencionalan način priprema, ali izvlačenje onog najboljeg iz uslova u kojima se nalazim. Ne može sve idealno da bude, nisam samo teniser, nego i otac, suprug, moram da se posvetim i familiji kad nisam na turnirima. Imao sam super pripreme, dobar sparing je bio, bilo je odlično vreme i atmosfera, dali su mi vetar u leđa koji nosim sa sobom u Tokio!".

13:23

OLIMPIJSKO SELO?

"Samo na Olimpijskim igrama možete to da doživite. Takmičite se sa najboljim sportistima na svetu, a ono što je razlikuje od ostalih je činjenica da ste u selu sa svim sportistima iz svih država sveta. Imate mogućnost da delite vreme sa njima, jedete pod istim krovom...".

"Ne znam kako je zbog korona restrikcija, ali toga se rado sećam. Taj osećaj koji je nezamenljiv i dao mi je veliki podstrek u karijeri", dodao je Đoković.

"Mnogo je korisno za sve nas da podelimo iskustva".

13:20

KAKVI SU PLANOVI?

"Lepo je videti vas...", nasmejao se Novak.

"Najlepši mogući način da odem iz Beograda je uz ovoliko ljudi ovde. Lepo je na ovaj način otići u Japan gde imam najviše ambicije. To sam spomenuo već posle Rolan Garosa i Vimbldona, idem na najviše odličje, naravno na zlato, to nije tajna. Četiri grend slema i Olimpijske igre je ono što sam sebi zacrtao... Napet je raspored, grend slemovi su blizu Igara, ali dobro sam se spremio".

"Imao sam puno dobijenih mečeva što ulije samopouzdanje i poletnost, pa kada igrate za svoju zemlju to je velika čast i privilegija. Najlepši momenti koji može sportista da doživi. Ja sam deo individualnog sporta, retke su prilike za timski, fali mi zlato sa Olimpijade".

"Odlično se osećam, motivisan i insipiran".

13:15

Novak je upravo stigao na aerodrom, očekujemo ga svakog minuta...

13:06

Šta očekujete od Novaka na Olimpijskim igrama u Tokiju?

12:56

Čekamo ga!

Stiže za koji minut...

12:55

Dobro došli u MONDO live!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratiće se u 13 časova pred put u Tokio, gde će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama.

Konferenciju za medije pratićemo iz minuta u minut...

UKRATKO

  • Novak Đoković je poručio da mu je cilj sa Olimpijskih igara - zlato.
  • "Nisam umoran", dodao je Đoković
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije