• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatica oduševljena Novakom! Đoković pobijedio organizatore, ona odmah poslala poruku - uvijek se boriš za nas! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski teniser se izborio za prava tenisera, a to uvijek obraduje kolege.

 Novak-Djokovic-podrska-od-hrvatske-teniserke-Done-Vekic-na-Olimpijskim-igrama Izvor: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky/Instagram/donnavekic/Printscreen

Novak Đoković je danas tri puta pobijedio na Olimpijskim igrama. Dva meča su bila na terenu, jedan u singlu, a drugi u miks dublu, a u trećem je savladao organizatora Olimpijskih igara. Konačno su popustili i mečevi u Tokiju se neće igrati u najtoplijem dijelu dana.

Počevši od sutra, pa sve do kraja turnira u svim konkurencijama satnica će biti izmijenjena. Teniski mečevi počinjaće tek nakon 15 časova po lokalnom vremenu, kada uslovi nisu toliko loši!

Za ovo se prvi borio Novak Đoković, koji se danas preznojavao i tokom intervjua, koji je već na početku turnira kritikovao raspored. Tada su njegovi apeli uslišeni tek djelimično, pošto je njegov drugi meč u Tokiju pomjeren za večernji termin, ali to nije bilo dovoljno dobro. Pritisci su se nastavili, podrška Novaku stizala sa svih strana, a kada je donijeta odluka zahvalnica je stigla iz komšiluka.

Dona Vekić koja je u izuzetnim odnosima sa Novakom još od Adrija tura koji je on pokušao da organizuje na cijelom Balkanu, poslala je poruku najboljem teniseru svijeta.

Pogledajte fotografije atraktivne Done:

Dona Vekić odlično je igrala u Tokiju, ali je u trećem kolu završila takmičenje. Savladala je Karolin Garsiju i Arinu Sabalenku, ali je bolja od nje bila Elena Ribakina. 

''Bravo Nole! Hvala ti što se uvijek boriš za igrače'', napisala je Hrvatica uz objavu da će od sutra biti promijenjen termin svih teniskih mečeva u Tokiju.

Podsjećamo, olimpijski turnir obilježilo je nekoliko incidenata. Jedna teniserka je morala da se povuče, danas je Danil Medvedev morao da upozorava kako može da umre na terenu, a Paula Badosa je u invalidskim kolicima napustila teren. Za sve to razlog je nevjerovatna vrućina u Tokiju, uz veliku vlažnost vazduha.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC